Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spontane actie leidt tot nieuwe activiteit Snurk

Enkele weken geleden kreeg Snurk een doos mondkapjes binnen, gemaakt van restjes Snurk katoen. Een spontane actie om hun naaisters in Portugal aan het werk te houden en ze hier in Nederland weg te geven aan hun medewerkers, winkeliers, klanten, familie en vrienden. Onverwachts kregen ze veel positieve reacties en aanvragen binnen. Toen minister-president Mark Rutte ook nog aankondigde dat ze verplicht gaan worden op sommige plekken, kon Snurk niet anders dan meer mondkapjes bestellen. Het Amsterdamse bedrijf heeft haar best gedaan de prijs laag te houden. Voor een kleine vijf euro, kunnen de biologische katoenen mondkapje, voorzien van vrolijke Snurk print, besteld worden.

De mondkapjes, gemaakt van reststoffen, bestaan voor 95% uit biologisch katoen en 5% uit elastaan. Door de elastieken bandjes zijn de producten geschikt voor alle maten, oftewel 'one-size-fits-all.'Katoenen mondkapjes bieden geen bescherming tegen het coronavirus, maar wel helpen ze bij het beschermen van anderen in een openbare ruimte. De gedachte is: 'Hoe minder rondvliegende druppeltjes, hoe veiliger.'

Meer informatie
Snurk
[email protected]
www.snurkbedding.com

Publicatiedatum: