Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Dankzij deze cabine meer ruimte in de badkamer

Flair presenteert ETO Infold, de rototranslating premium box. Ontworpen om zich perfect aan te passen aan constant gebruik van de douche dankzij zijn robuuste structuur gecombineerd met functionele eigenschappen die langdurige hoge prestaties garanderen.

In de Infold-versie schuift de scharnierende deur naar buiten, is gemakkelijk te openen en heeft een brede toegang, maar bovenal kan er door de douchecabine kostbare ruimte in de badkamer worden bespaard.De ETO-deur is uitgerust met een magnetisch verbindingssysteem dat gemakkelijk en probleemloos openen mogelijk maakt. De stevige roestvrijstalen verbindingsarm gaat direct op in het glas en helpt een minimalistische esthetiek te creëren. 

De handgreep is handgemaakt en de ergonomische handgreep communiceert stevigheid en robuustheid dankzij de materialen waarvan hij is gemaakt. De functionaliteit wordt ook bevestigd door de handdoekhouder geïntegreerd in het bovenste deel van het handvat.  
De Infold deur is makkelijk schoon te maken doordat alle punten goed bereikbaar zijn, zonder belemmering of obstakels. Alle mechanische details zijn slim verborgen om de visuele rommel te verminderen en minimalisme aan de esthetiek toe te voegen.

meer informatie:
Flair Showers
www.flairshowers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven