Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Iconische lamp krijgt nieuwe LED-lichtbron

Catellani & Smith presenteert de nieuwe DiscO-plafondlamp die, met respect voor het ontwerp, het historische halogeenmodel 'Disco' herinterpreteert. 

De grote transformatie vindt plaats vanuit technologisch oogpunt, beginnend bij de lichtbron, een COB LED van de nieuwste generatie met laag voltage, dimbaar en met een hoge lichtopbrengst, die is geplaatst in een halfcilindrisch element in gepolijst aluminium . Dit element, dat in het oorspronkelijke model de functie vervulde van reflector gekoppeld aan de halogeen R7s-bron, neemt een sleutelrol op zich in de nieuwe DiscO, veranderende functie ten opzichte van de LED-bron, om de rol van koellichaam uit te oefenen, waarop het patent is aangevraagd. 
 
Het ronde scherm van het halogeenmodel maakt nu plaats voor een ovaal met afmetingen van 75 x 50 cm, dat wordt genoemd in de naam van de lamp, in de eindhoofdletter 'O' die de evolutie samenvat. Gemaakt van ijzer en verkrijgbaar in witte afwerkingen of met goud-, zilver- of koperkleurige bladcoating, met het ovaal kunt u het reflecterende oppervlak vergroten en optimaliseren. In het midden van het scherm, ten slotte, de karakteristieke vernikkelde messing 'kegel', die ook terugkeert in deze nieuwe en buitengewone LED-versie. 

www.catellanismith.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven