Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sander Berkhof start SB Agency: "Ik mag me agent noemen van vijf in- en exterieurbrands"

Sander Berkhof is eind vorig jaar gestart met SB Agency. De 32-jarige ondernemer heeft zo'n zeven jaar ervaring in de vertegenwoordiging c.q. verkoop. "Ik mag me sinds december 2019 agent noemen van vijf Belgische in- en exterieurbrands. In gesprekken met één van deze bedrijven werd het idee gelanceerd om voor mezelf te beginnen. Als eigen ondernemer kan je een eigen swing geven aan het fenomeen zakendoen, waarbij wat mij betreft service en advies hoog in het vaandel staan", laat een enthousiaste Sander weten.

De 32-jarige Sander Berkhof is eind vorig jaar gestart met SB Agency.

"Met trots en plezier vertegenwoordig ik de merken D&M Depot, Gommaire, LVIV planters, Gooooo.be, Authentage lighting en OSKAR tableware", gaat hij verder. "Op mijn site www.sbagency.nl staat meer informatie over deze prachtige merken. Ik weet uit ervaring dat het aanbod enorm goed aansluit bij de wensen van de detailhandel. Mijn klantenkring is zeer gevarieerd, ik zeg altijd van de bloemist om de hoek tot aan interieurwinkels en hotelketens. Ook vinden steeds meer architectenbureaus de weg naar onze producten. Hoe mooi is het als je je producten reeds ingetekend ziet op een artist impression of bouw/werktekening?!"

"De vijf merken staan garant voor hoogwaardige producten", vervolgt Sander. "De ervaring die ik al vooraf had met de verschillende merken, hadden mijn beslissing om te gaan ondernemen wat makkelijker gemaakt. Je hebt natuurlijk een bepaalde zienswijze waarin deze bedrijven naadloos aansluiten."

D&M heeft een grote collectie fijn keramiek (zowel in- als outdoor). "Het is een tijdloos en fijn Belgisch ontwerp dat toepasbaar is in vele interieurs."

Gommaire staat voor een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubelen en een groot assortiment aan decoratieartikelen. "Dit met een organisch karakter dat je terug kunt vinden in de ontwerpen en materialen."

LVIV Planters ontwerpt en produceert hoge kwaliteit messing potten die kunnen worden toegepast in luxueuze interieurs en tuinen. "Door hun bijzondere lichtgewicht ontwerp is deze luxe plantenbak zeer goed toe te passen."

Gooooo, de pot met de unieke rand. Je houdt ervan of niet. "Het materiaal dat gebruikt wordt is Italiaans terra cotta of polyethyleen."

De collecties van Authentage lighting  combineren duurzame en kwaliteitsvolle materialen met de nieuwste verlichtingstechnologie. "Ze ontwerpen pure en eerlijke designs met een authentiek karakter. Alle producten worden met de hand geassembleerd in het atelier nabij Antwerpen."

OSKAR by D&M. "Dat staat garant voor gezellig tafelen met vrienden, dank zij de hoogwaardige tableware collecties. Ieder met hun eigen karakter."

"Mochten er geïnteresseerden zijn in één van deze prachtige Belgische merken, dan vertel ik daar graag meer over in een persoonlijk gesprek", geeft Sander aan. "Ik maak graag persoonlijk kennis en op mijn website staan alle producten die ik vertegenwoordig. Op verzoek stuur ik een brochure of andere materiaal van het betreffende bedrijf."

Meer informatie:
SB Agency
Sander Berkhof
info@sbagency.nl
www.sbagency.nl
Tel. +31 6 11764988


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.