Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Michel Oprey & Beisterveld: "Ook in een tuin is de afwerking heel belangrijk"

"Ook in uw tuin is de afwerking heel belangrijk. Net zo belangrijk als de bestrating zelf, want de juiste afwerking is de laatste stap bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Of het nu gaat om stapelblokken, stone panels, stapelstrips, afdekbanden, zwembadranden, bloktreden, opsluitbanden, of afboordingen. We hebben het allemaal in ons ruime assortiment. Met deze elementen zorgt u ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet. In de perfecte tuin draait het om de details. U kunt de muur en afwerkelementen in dezelfde kleur als de tegel kiezen, maar u kunt natuurlijk ook de keuze maken voor een ander accent. Dat meldt Michel Oprey & Beisterveld in een blog op haar site.Een vlakke, draagkrachtige muur kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Schilderen is uiteraard altijd een optie maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen een muur een echte wow-factor te geven. Stone panels zijn panelen van 15x60 cm in z-vorm die het mogelijk maken een bijna naadloze wand te maken met het effect van gestapelde stukjes natuursteen. Ook als accent in een wand een eyecatcher met een zeer exclusieve uitstraling.

Voor een harmonische uitstraling is het vaak het mooist om de afdekranden voor vijvers en zwembaden in hetzelfde materiaal uit te voeren als de tegels of de stapelmuurtjes. In de meest gangbare soorten hebben we daarom in diverse maten afdekranden in het assortiment met bijbehorende hoekoplossingen.Het komt voor dat u geen keuze heeft; er moet in uw tuin een hoogteverschil overbrugd worden. Het maken van een hoogteverschil kan echter ook een bewuste keuze zijn. Een hoger gelegen terras is soms heel praktisch en gemakkelijk bij het onderhoud. Vaak wordt voor een hoogteverschil gekozen, omdat het zorgt voor extra diepte in een tuin. Belangrijk daarbij is dat u het hoogteverschil ook echt ziet. Dus bij een van het huis aflopende tuin moet u zorgen voor een opgaand hoogteverschil achterin, anders krijgt u geen diepgang in de tuin. Voor elke vorm zijn er verschillende producten. Van stapelblokken tot stone panels en van palissades tot afdekbanden.

Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld 
www.mo-b.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.