Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Duravit presenteert een playlist samengesteld door gerenommeerde designers

Bevordert goede muziek een goed ontwerp? Met welke muziek danst, lacht en werkt een ontwerper? Naar welke muziek luisteren Philippe Starck, Christian Sieger van Sieger Design, Kurt Merki Jr. en Christian Werner privé?

Duravit heeft gerenommeerde ontwerpers gevraagd hun lievelingsliedjes met ons te delen. Het Spotify account „Duravit Music“ geeft een inzicht in hun muziekwereld en biedt daarnaast nog vele andere muzikale lekkernijen.De playlists zijn daarbij zo verschillend als de personen en hun ontwerpen zelf, en net zo spannend.

Philippe Starck zegt over muziek: „Ik hou van muziek. Ik werk met muziek, en je kunt wel zeggen, dat de kwaliteit van mijn creaties afhankelijk is van de kwaliteit van de muziek waar ik naar luister.Muziek is belangrijk, ik leef in muziek.” Zijn afspeellijst, die hij "AMOUR" noemde, varieert van Franse chansons tot Bob Dylan tot Rihanna, een kleurrijke mix.

Sluit je ogen en ontsnap aan het dagelijkse leven: de selectie van de liedjes van Christian Sieger inspireert je tot wegdromen. Voor Duravit heeft hij een playlist samengesteld, waarvan de liedjes uit verschillende decennia komen. Laat het badwater stromen, open de Spotify-app en selecteer de afspeellijst van Chrisitan Sieger - pure ontspanning.

Mozart ontmoet Kanye West - althans in de afspeellijst van Kurt Merki Jr. De mix van muziek uit zijn jeugd en huidige hits inspireert hem om te dansen, creatief te zijn, maar ook om te ontspannen. Muziek is voor hem inspiratie - de mix van zijn liedjes wekt nieuwsgierigheid op naar nieuwe, geïnspireerde ontwerpen.

Christian Werner biedt met de selectie van zijn liedjes een creatieve blik vanuit verschillende hoeken gedurende meerdere decennia. "Voor mij is muziek als een goed glas wijn - het hoort er gewoon op de een of andere manier bij." Naast muziekgrootheden als de Rolling Stones en Leonard Cohen zijn ook minder bekende artiesten vertegenwoordigd - alleen zijn persoonlijke favorieten voor grooving, dagdromen en om te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Net als bij het badkamerontwerp zelf, werkt Duravit niet alleen met ontwerpers, maar heeft het ook spannende eigen creaties. "Duravit Music" biedt diverse, zorgvuldig geselecteerde afspeellijsten voor bijna elke smaak. Muziek om mee op te staan ​​of naar bed te gaan. Of gewoon de beste soundtracks van 'Breakfast at Tiffany’s' tot 'Game of Thrones', composities van Chopin en Brahms of rockhymnes van AC/DC - er is hier voor elk wat wils. De liedjes verspreiden vreugde, inspireren je om te dromen of brengen zoals de afspeellijsten 'Pool' en 'Beach' een stukje vakantie in je eigen vier muren.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.