Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatie van Domotex 2021 roept alle exposanten op: verlaat de gebaande paden!

"Mindfulness (je volledig bewust zijn van het huidige moment, red.), zorgvuldig gebruik van middelen en kringloopeconomie worden steeds belangrijker." Dat stelt de organisatie van Domotex, die van 15 - 18 januari 2021 in Hannover gepland staat, vast.



"We worden meer dan ooit uitgedaagd om ons vorige leven te heroverwegen en te evalueren. Vertraging en het verlangen naar meer natuurlijkheid hebben een impact op ons leven en onze omgeving. 
Daarom richt ons nieuwe keynote-thema COVER NEW GROUND zich op drie dimensies van deze ontwikkeling: Balanced Living. Sustainable Living. More than Floor.
 
COVER NEW GROUND is de motiverende uitnodiging om buiten de gebaande paden te denken als het om vloeren gaat. Net zoals DOMOTEX dit altijd heeft gedaan."The new ground/ floor benefits the environment and creates joy and wellbeing", aldus de organisatie.
 
"Zoals bekend is er in elke crisis een kans - de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan. Doet dat! We hebben nieuwe perspectieven nodig. En DOMOTEX biedt hiervoor het platform", aldus het team uit Hannover.

Publicatiedatum: