Woonwinkel uit Leiden verzint een ludieke pinksteractie

Boomstamtafels voor 'oprapen' tijdens drive-thru

Meer dan 150 boomstamtafels worden tentoongesteld tijdens een drive-thru. Deze bijzondere afhaalservice is te bezoeken op maandag 1 juni op het adres de Rooseveltstraat 54 in Leiden.

Op Tweede Pinksterdag is het Houweling Interieur dat op unieke wijze zijn ruime aanbod aan boomstamtafels presenteert. "Tegenwoordig zijn mensen huiverig om met zijn allen naar de winkel  te gaan. Daarom hebben we besloten om een drive-thru te openen. Het wordt een open dag van ons atelier. Bezoekers kunnen hier hun boomstamtafel uitzoeken."De firma Houweling Interieur is al meer dan 40 jaar bekend in de regio Leiden met onder meer de winkel op WOOON Leiderdorp. Sinds 2014 importeert Houweling unieke boomstambladen uit de Filipijnen en heeft hierbij een gigantische voorraad massief houten bladen uit één boom gezaagd.

Sinds 2017 zetten Michel en Sander Houweling het familiebedrijf voort en gaan samen met hun vader op inkoop naar de Filipijnen. "Wij zoeken onze eigen bomen uit in de Filipijnen. Zo weten we dat de kwaliteit goed is en of het is wat bij ons in de winkel past. Bij ons verkopen we niet de standaard tafels met rechte zijkanten maar juist de originele met de grillige kant."


Links Sander en rechts Michel Houweling.

Nooit eerder was een tafel uitzoeken zo gemakkelijk én veilig. Kom met de auto en rijdt door de speciaal voor deze dag ingerichte drive-thru. "Normaal is ons atelier enkel op afspraak geopend, maar nu dus eenmalig als drive-thru."

Meer informatie:
Houweling interieur
www.houwelinginterieur.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.