Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Van 14 tot 16 juni en van 21 tot 23 juni, inschrijven verplicht!

'Dôme Deco maakt zeer bewust de keuze om de juni-editie van de Homeshow te laten doorgaan'

Dôme Deco is ontwerper en producent van complete B2B interieurcollecties; bestaand uit meubilair, accessoires, verlichting, tapijten en textiel. "We richten ons op de projectmarkt (denk aan hotels, restaurants, residentiële projecten etc.) maar anderzijds ook op retail met shopconcepten over de hele wereld", laat een woordvoerster weten. Jaarlijks organiseert Dôme Deco drie verschillende 'huisshows' in de 1000 m2 grote showroom om klanten van over de hele wereld de nieuwe collectie en heringerichte showroom te laten bewonderen.

De huidige situatie zorgt ervoor dat onze sector tegenover heel wat uitdagingen komt te staan. Toch valt Dôme Deco niet te stoppen. "We hebben zeer bewust de keuze gemaakt om onze juni-editie van de Homeshow te laten doorgaan. Net omdat het de laatste tijd moeilijker was voor onze partners om de showroom te bezoeken, willen wij hen de kans bieden om alsnog onze nieuwe FW 2020 – 2021 collectie te komen ontdekken."

Van 14 tot 16 & 21 tot 23 juni krijgen de (potentiële) klanten de kans om onze nieuwe thema’s te leren kennen.

Refinement
"Het Refinement-thema staat voor stijl in combinatie met strakke lijnen met high-end afwerkingen en details. We gaan de zintuigen stimuleren met vormen en texturen."

Purification
"Eenvoud, ruwheid en appreciatie van de ingenieuze integriteit van natuurlijke materialen, kleuren en processen staan centraal. We maken gebruik van pure en authentieke vormen.

De focus ligt over het algemeen op Quality of Life: Het creëren van een balans en behalen van het hoogst mogelijke niveau van welzijn. Het herontdekken van de echte waarden in het leven. Sereniteit vinden in je omgeving en ritme, en zich loskoppelen van de maatschappij en verbinden met de realiteit om zichzelf te kunnen vinden. Hiermee trekken we deels de Slow Living trend van de afgelopen Experience Days door. Daarnaast organiseren we ook enkele seminaries om de Homeshows verder in te vullen.

Vanzelfsprekend zullen we onze Homeshow onderwerpen aan de opgelegde maatregelen en zorgen we ten allen tijden voor social distancing. Voor klanten die toch verkiezen individueel langs te komen, bieden we de mogelijkheid om van 17 tot 20 juni (tussen de twee Homeshows in) een one-to-one afspraak te boeken zodat men privaat de nieuwe collectie kan ontdekken."


Virtuele 3D tour

"Daarnaast bieden we de klanten zoals elk jaar ook de mogelijkheid om te verblijven in het door Dôme Deco ingerichte Terhills hotel, en zorgen we voor luchthaven transfers. Aldus trachten we een Homeshow op maat van iedereen aan te bieden.

Indien klanten toch niet tot bij ons zouden kunnen geraken, kunnen ze onze showroom ontdekken via onze virtuele 3D tour die men overigens ook kan ontdekken met de begeleiding van één van onze sales agents.

We zijn erg tevreden dat we onze klanten deze continuïteit kunnen bieden en willen zo ook uitstralen en duidelijk maken dat men op Dôme Deco kunnen blijven rekenen."

Inschrijven kan via deze link!

Een individuele afspraak boeken kan via info@domedeco.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven