Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Uitbreiding Aqua Compact serie van Easy Drain

De bekende Aqua Compact serie is uitgebreid met een nieuwe doucheput: de Aqua Compact Flens. Zoals de naam al aangeeft is deze doucheput uitgebreid met een voorgemonteerde flens. Dit maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger.Eenvoudige installatie dankzij flens Rondom de Easy Drain Aqua Compact Flens zit een kunststof flens. De voorgemonteerde flens dient als handig hulpmiddel bij aanleg van de tegels en maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger. De Aqua Compact Flens is één van de laagste doucheputten ter wereld. Leverbaar in de maatvoering 15 x 15 cm en een waterslot van 35 en 50 mm.

De Aqua serie De Aqua serie is voorzien van allerlei schitterende doucheputten. Typerend aan deze serie is de geringe inbouwdiepte vanaf 60 mm. Hierdoor is hij perfect voor een renovatieklus! Leverbaar in diverse varianten, waaronder in vierkante en driehoekige modellen. Handig om te weten: de doucheputten zijn allemaal eenvoudig te reinigen doordat je eenvoudig het waterslot kunt verwijderen. Met de uitbreiding van de Aqua Compact Flens is de serie nu ook voorzien van een doucheput inclusief flens.

Kenmerken:
- Met flens
- Waterslot 35 (AQUACOM-15x15-FL) en 50 mm (AQUACOM50-15x15-FL)
- Hoge afvoercapaciteit
- Zeer ondiepe doucheput (vanaf 60 mm inbouwdiepte)

Meer informatie:
Easy Drain
www.easydrain.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.