Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

COREtec in beautycentrum Zürich

Beautycenters, kapperszaken, wellnesscenters, sauna’s zijn allemaal stuk voor stuk interessante ruimtes  waar een COREtec The Original vloer volledig tot zijn recht komt, uitstraling aan geeft en waar men jarenlang heel veel genot van heeft. Onlnags heeft COREtec een vloer geleverd voor een beautycentrum in Zürich.De mogelijkheden aan diverse designs en het feit dat de COREtec vloer heel gemakkelijk is in onderhoud is zeker een belangrijk pluspunt De COREtec Wood XL+ 50-LVP-957 Unity Oak watervaste klikvloer is er een van ongekende klasse. De toplaag is krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid. De COREtec vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de COREtec Wood XL+ vloer.
De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen ondervloer gebruikt hoeft te worden. Daarnaast is de COREtec Wood XL+ 50-LVP-957 Unity Oak pvc 100% waterproof.

Overige decoren in dit gamma:

- Dobra Oak
- Tasman Oak
- Warwick Oak
- Ellis Oak
- Sava Oak
- Kolia Oak

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.