Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goedegebuure komt met groot en bijzonder aanbod in gepreserveerde bloemen

Goedegebuure heeft veel verschillende bijzondere gepreserveerde bloemen. Neem de Hortensia, de gepreserveerde variant heeft zijn oorspronkelijke vorm behouden, een grote kop en een lange steel tussen de 50 en 60 centimeter.

Andere voordelen van gepreserveerde bloemen zijn: dat ze vers lijken, natuurlijk en fris ogen, nog flexibel zijn en lang houdbaar. Dat alles maakt de gepreserveerde bloem heel geschikt voor decoratie.

Gepreserveerde rozen zijn nog steeds de meest verkochte gepreserveerde bloemsoort. Goedegebuure heeft ze in alle kleuren van de regenboog. Sowieso heeft deze groothandel veel soorten in diverse kleuren. Sterker nog, het bedrijf heeft een speciaal label opgezet voor gepreserveerde bloemen: Flora Goods by Goedegebuure.

De gepreserveerde bloemen zijn een mooie aanvulling op het assortiment van Goedegebuure, dat bestaat uit vers, droogdecoratie en droogbloemen. Het bedrijf is gevestigd in de bloemenveiling in Aalsmeer.

Meer informatie:
Goedegebuure
www.goedegebuure-deco.nl  
info@goedegebuure-deco.nl 
Tel: 31 (0)6 202 513 11

Publicatiedatum: