Woongelofelijk start met pop-up restaurant om nieuwe tuinmeubelafdeling luister bij te zetten

Na een snackautomatiek voor een week opent Woongelofelijk Van Donzel nu één dag haar pop-up barbecuerestaurant ‘Roost’, waar Big Boys Quality een lunch en diner zal bereiden. Met de nieuwe collectie tuinmeubelen en lounge-sets van het merk Yoi als decor van dit initiatief, opent óók Van Donzel op 1 juni het terrasseizoen.Per 1 juni 2020 mag de horeca haar terrassen weer openen. “Eindelijk! Na maanden van binnen blijven kunnen we, weliswaar met de nodige regels en voorwaarden, weer eens een terrasje pikken. Aangezien de reserveringen hard gaan en je weinig kans maakt op een plek in de zon, openen wij één dag ons eigen terras; een extra mogelijkheid in Uden voor culinaire quality time buiten de deur”, aldus Jolein Bloemen, business innovator. Van Donzel serveert, in samenwerking met Big Boys Quality een 3-gangenlunch en 4-gangendiner, waarbij het gehele menu ter plekke bereid wordt op de barbecue.

Tweede Pinksterdag
Josien den Otter, marketing manager: “Waar Tweede Pinksterdag bekend staat als woonwinkel-dag, voorzien we dat klanten dit jaar liever het terras op gaan nu dat weer mag, zeker bij mooi weer. Om tegenwicht te geven aan deze voorspelling en in te haken op de gedeeltelijke openstelling van de horeca op 1 juni, bedachten wij pop-up restaurant Roost – Meat Up &Yoi. Dit is meteen een mooie gelegenheid om onze nieuwe tuinmeubelafdeling Yoi op de eerste verdieping te openen.” Naast dit evenement is Woongelofelijk Van Donzel de hele dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

"We hebben de tuinmeubels al een paar weken staan, zo net voor het mooie weer, dus daar hebben we goed op geanticipeerd. We hebben ook best al wat sets verkocht, dus de klanten weten de afdeling goed te vinden. Het pinksterweekend voegen we er ook nog wat mooie parasols van Yoi aan toe, dan oogt het nog meer als een tuinmeubelafdeling. Op Tweede Pinksterdag hebben we een lunch en diner op dit terras en dat moment zien wij meer als de feestelijke opening van onze afdeling", aldus Josien.

RIVM
Van Donzel hanteert dezelfde regels zoals deze voor de horeca zijn opgesteld. Zo moeten gasten reserveren, geldt uiteraard de 1,5 meter afstand, wordt er vooraf een controlegesprek gevoerd, zit iedereen aan een tafel en houden zowel gasten als personeel voldoende afstand, ook tijdens de bediening. Lissy Klaassen, content stylist: “Al de gehele Corona-periode communiceren wij duidelijk over de regels en hoe wij hiermee omgaan. Zo ook voor Roost. Gasten gaan eerst langs ons wasstation en we zetten alle lounge sets op gepaste afstand van elkaar. Daarnaast wordt er binnen gebarbecued en zorgen wij voor een goede afzuiging. Niet is onmogelijk hier, wij denken alleen maar.”Woongelofelijk Van Donzel
Sinds 1910 is Woongelofelijk Van Donzel naar eigen zeggen een autoriteit op het gebied van interieur en styling en werkt het bedrijf met passie en liefde aan de woonwensen die klanten bij hen neerleggen. In de corona-tijd kwam Van Donzel al eerder met spraakmakende activiteiten, zoals de afstand stickers bij de kassa’s, een drive thru voor het ophalen van gekochte items, een online vrijmarkt veiling op Koningsdag en Woonsnacks uit een snackautomatiek.

Meer informatie:
Woongelofelijk Van Donzel
www.vandonzel.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.