Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coretec vloeren voor residentiële toepassingen

Jan Dossche, President US Floors International: “USFloors – COREtec is heel tevreden met de collectie Coretec tegelvloeren. We zijn trots dat we de Stone+ tegelformaten hebben gekozen als nieuwe vloerbedekkingsgamma. We kijken reeds met belangstelling uit naar de respons.”



De COREtec vloeren worden steeds vaker gekozen voor residentiële toepassingen zoals keukens, badkamers, tuinkamers en meer en meer voor Horeca toepassingen, enkele referenties: Hotel Mercure / Restaurant Vé Mechelen, Centre Equestre le Comte Restaurant Hem, Hotel Spechtshaardt Rothenbuch Duitsland, Hotel Rouge Strasbourg. Dit zijn enkele van de vele referenties met COREtec vloeren. COREtec is door de Marriott Hotel Group uitgeselecteerd en wordt wereldwijd in de Group geplaatst!”

De COREtec Stone+ Vela brengt dankzij de donkere kleur en het unieke patroon een ongekende diepte in woonruimtes. De COREtec Stone+ Vela kan direct na de plaatsing worden belopen en voelt aangenaam warm aan de blote voeten. Deze vloer heeft een vierzijdige tegelvoeg voor een authentieke tegel-look. De afmetingen zijn 457 x 610 mm. Deze vloer is 100% watervast. Er zijn toebehoren in dezelfde decoren verkrijgbaar.



De COREtec Stone+ Columba betovert met een witte, helder design wat bewonderende blikken aantrekt. De COREtec Stone+ Columba is heel gemakkelijk te plaatsen, kan onmiddellijk worden belopen en voelt aangenaam warm aan de blote voeten. Deze vloer heeft een vierzijdige tegelvoeg voor een natuurlijke tegel-look. De afmetingen zijn 457 x 610 mm. Deze vloer is 100% watervast. Er zijn toebehoren in dezelfde decoren verkrijgbaar.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com  

Publicatiedatum: