Jolanda Leguijt-Hibma van de Interieurstudio:

"In onze kantoorontwerpen houden we rekening met diverse manieren van werken"

De Interieurstudio ontwerpt en realiseert kantoorinterieurs met hart voor de organisatie. Vanuit de studio in Zaandijk werken Jolanda Leguijt-Hibma (eigenaar) en haar team aan unieke zakelijke interieurs. Onze missie is om bedrijven, (zorg)instellingen of hotels te helpen met het realiseren van een interieur dat de identiteit uitstraalt, dat past bij de huisstijl, dat soms een tikkeltje eigenwijs is en waar je je onmiddellijk ‘thuis’ voelt.


Rechts: Jolanda Leguijt-Hibma, eigenaar De Interieurstudio.

Jolanda Leguijt-Hibma: "afgelopen jaar hebben we voor Gemba het nieuwe kantoorpand aan de Zaan mogen ontwerpen,(laten) verbouwen en inrichten (700m2). De wens was een gezellig, duurzaam en vooral kleurrijk interieur. Daarnaast wilde men de ruimtes zo open mogelijk inrichten en flexibel kunnen gebruiken."

"Men wenste een ruimte waar collega’s samen aan lange tafels kunnen lunchen. De ‘kantine’ is zoveel meer geworden. Het is een multifunctionele ruimte die ook gebruikt wordt voor flexwerkers, vergaderingen en presentaties. De lange tafels van geperste houtsnippers zijn een echte eyecatcher. Als kers op de taart heeft een graffiti kunstenaar een uniek kunstwerk op de wand aangebracht.In onze kantoorontwerpen houden we rekening met diverse manieren van werken en proberen we de ruimtes zo multifunctioneel mogelijk in te richten zodat er efficiënt gebruik van gemaakt kan worden. In dit industriële pand is op beide verdiepingen in het midden een verlaagd plafond toegepast voor een bar die de ruimtes breekt. Men kan hier uiteraard een kop koffie drinken, maar ook even overleggen los van de werkplek.

Beneden hebben we een moswand met geïntegreerde TV en een combinatie met stoer bladerenbehang gerealiseerd. Dit is 100% natuurlijk mos en geheel onderhoudsvrij. Daarnaast zuivert het de lucht, dus draagt het bij aan een gezonde werkomgeving.Boven hebben we aan beide zijdes flexwerkplekken ingericht en er is een aparte hoek met schommelstoelen voor een informeel overleg of om als belplek te fungeren. Achter de bar staan twee akoestische fauteuils (geluiddempend) die als concentratieplek of voor persoonlijk overleg kunnen worden gebruikt De combinatie van kleuren en materialen maakt het uiteindelijk passend bij de huisstijl en het gevoel dat het bedrijf uit wil stralen." 

Meer informatie:
De Interieurstudio
Lagedijk 10B 
1544 BG Zaandijk
info@deinterieurstudio.n  
www.deinterieurstudio.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.