"Eind 2020 willen we in 18 Nederlandse en Belgische steden een Coolblue-winkel hebben"

Coolblue zet dit jaar nóg meer in op fysieke winkels. Woensdag opende de retailer zijn dertiende winkel, in het centrum van Leiden, en binnenkort wordt daar de flagshipstore in Brussel aan toegevoegd. Daarbovenop wil Coolblue dit jaar nog eens 4 winkels openen.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: "We weten dat klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf eerst nog even willen ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Daarnaast willen onze klanten graag langskomen om hun bestelling op te halen, voor persoonlijk advies of reparaties. Die mogelijkheid willen we aan nog meer klanten gaan bieden."

Daarnaast zijn de fysieke Coolblue-winkels ook een uitvalsbasis voor CoolblueFietst, de eigen bezorgservice met de fiets. Bestellingen van kleine producten in en rond de winkels worden vanuit de winkels met de fiets bezorgd.

Geschikte winkelpanden
Voor de verdere uitrol van fysieke winkels zoekt Coolblue naar geschikte winkelpanden van meer dan 1.000 m².
Pieter Zwart vervolgt: "We zijn we heel hard op zoek naar meer en nóg betere winkelpanden in grote Nederlandse en Belgische steden. Hiervoor richten we ons niet alleen op steden waar we nog geen winkel hebben, zoals bijvoorbeeld Almere, Breda en Hasselt, maar kijken we ook naar steden waar we al zitten, zoals bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam. Aan het einde van dit jaar willen we in 18 steden een Coolblue-winkel hebben."

Meer informatie:
Coolblue
www.coolblue.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.