Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

DKG keukengroep opent B2B showroom

Op dit moment legt DKG, het moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens de laatste hand aan het gloednieuwe DKG Inspiration Centre. In oude winkel van Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom, direct naast de moderne keukenfabriek, creëert DKG een inspirerende en innovatieve showroom voor de zakelijke markt. Ook komt hier een trainingsruimte die gebruikt wordt om collega’s binnen DKG op te leiden.Bruynzeel Keukens voor huur- en koopprojecten

Bruynzeel Keukens laat de uitgebreide mogelijkheden zien die zij biedt in huur- en koopprojecten. Hierbij kijkt zij niet alleen wat het eigen assortiment aan mogelijkheden biedt, maar ook wat vandaag de dag speelt in de maatschappij: een functionele keuken creëren op een klein woonoppervlak? Dat kan! In de leefwereld Tiny Living komt een compacte woonomgeving terug, waarbij de kasten van Bruynzeel Keukens niet alleen voor de keukenopstelling, maar ook in de verdere inrichting van de woning zijn gebruikt.

Samen mooie keukens bereikbaar maken met Keller Keukens
Voor de keukenspecialist zijn hier de nieuwste keukentrends te zien, en een vernieuwde versie van de Keller Colour Studio. In de trainingsruimte worden keukenspecialisten getraind tijdens de Keller Academy. Op deze manier wordt de keukenspecialist echt een ambassadeur van het Nederlandse merk Keller Keukens en maken zij samen mooie keukens bereikbaar.

Meer weten?
Binnenkort presenteren Bruynzeel Keukens en Keller Keukens alle noviteiten rondom het DKG Inspiration Centre. Zodra het DKG Inspiration Centre geopend is, vinden rondleidingen plaats op afspraak. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden die beide keukenmerken bieden of een afspraak maken met een accountmanager? 

Meer informatie:
DKG groep
www.bruynzeelkeukens.nl/zakelijk
www.kellerkeukens.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.