Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

''Met deze stap vergroten we een klein onderdeel van het bedrijf''

Oostendorp lanceert online platform voor behang en wandbekleding

Oostendorp is al meer dan 50 jaar actief in diverse disciplines binnen de stoffering; van meubelstoffering en wandbespanning tot complete interieurstoffering. Nu zetten zij een stap digitaal met de lancering van een online platform voor behang en wandbekleding: Selected Wallpapers by Oostendorp.

Oostendorp vergroot, volgens Kevin Oostendorp, met het online platform een tot nu toe klein onderdeel van het bedrijf; wandbekleding. Niet alleen behang komt aan bod, maar ook wandbespanning. Een specialisme van het bedrijf. Zij brengen dit op de traditionele wijze aan. Selected Wallpapers heeft een breed scala aan kwalitatieve merken met uiteenlopende collecties. Van modern tot klassiek, van hedendaags tot historisch. Dat maakt de collectie ook gelijk bijzonder in de markt. Gangbare merken als Arte en Elitis, tot bijzondere collecties van Lim & Handtryck en Zuber.

Naast behang ook installatie
De echte kruisbestuiving tussen beide bedrijven komt, doordat ze naast het behang ook de installatie aanbieden. Een unieke combinatie in de markt. Het behang ontwikkeld zich in een razend tempo en zo ook het materiaal, waarvan behang gemaakt wordt. Van raffia tot bananenschors, van ruwe zijde tot vinyl. Dat vraagt om vakkundigheid op het gebied van installatie.

Kevin: ''Een kijkje op de website geeft een uitstekende indruk, je kan goed op diverse kenmerken of merken zoeken. Wat de zoektocht uit deze duizenden behangen een stuk prettiger maakt. Daarnaast is het bestellen van samples eenvoudig, je wilt tenslotte het behang eerst in het echt beoordelen. Hoewel een bezoek in hun showroom ook zeker de moeite waard is!''

Meer informatie:
Selected Wallpapers - Oostendorp
info@oostendorp.biz
www.oostendorp-stoffering.nl
www.selectedwallpapers.com 

www.selectedwallpapers.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven