Marcel Vroling: ''We weten niet wat ons overkomt''

Interieurdesigner razend populair door ontwerp eerste handsfree deurkruk adapter

Marcel Vroling, eigenaar van interieur designstudio IDuMM Design uit Emmen weet niet wat hem overkomt de laatste weken. Van krantenartikelen tot tv opnames. De Emmense ondernemer is plotseling razend populair. Oorzaak hiervan is het ontwerp van de allereerste handsfree deurkruk adapter.

Elke ondernemer probeert op zijn eigen manier zijn creativiteit in deze uitdagende tijd vorm te geven. Marcel Vroling heeft flink wat creativiteit. ''Aan het begin van de coronacrisis liepen ook bij ons de opdrachten behoorlijk terug. We moesten iets anders verzinnen om (creatief) bezig te zijn.''

Handen schudden is al weken uit den boze. Niezen doen we allemaal in onze ellebogen. ''Maar we pakken nog wel massaal de deurklinken vast met onze handen of doen deze open met speciaal ontworpen deurklinken waarmee je de deur opent met je elleboog. Maar hierin wordt juist geniest en gehoest!'... vertelt de interieurdesigner. ''Het is dus alsnog een bron van besmetting.''

Als antwoord hierop heeft Marcel een handsfree deurkruk adapter ontworpen die met de onderkant van de arm eenvoudig naar beneden gedaan kan worden, zodat de deur open gaat. Er komt zo geen hand meer aan te pas. 

Of hij er veel geld mee kan verdienen? ''Nee, en dat hoeft ook niet. Het gaat er hier vooral om behulpzaam te zijn. Het mooie is dat ze helemaal van roestvrijstaal zijn. Dus als we corona overwonnen hebben, kunnen ze allemaal gerecycled worden. Dat maakt het een uiterst duurzaam product.’’

Het ontwerp van Marcel is razend populair en heeft al in diverse kranten gestaan. ''We weten niet wat ons overkomt. Erg leuk!'' Na jaren voorbereiding en ontwerpen heeft Marcel Vroling IDuMM Design in 2012 geregistreerd als Dutch Design merk. De gepassioneerde eigenaar en interieurdesigner wil een aanvulling zijn op de wereld van hedendaagse inrichting. Marcel heeft de opleiding binnenhuisarchitectuur succesvol afgerond. ‘Design is het toverwoord, mijn aanvulling is IDuMM’.

IDuMM Design streeft naar een persoonlijke aanpak dat ervoor zorgt dat het gewenste effect voor elke ruimte bereikt wordt. Of het nu gaat om een interieurdesign voor een woning of projectinrichting. IDuMM Design streeft bij elk ontwerp naar functionaliteit, eenvoud, exclusiviteit en een hoog kwaliteitsniveau.

Meer informatie:
IDuMMdesign
info@idummdesign.nl
www.idummdesign.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.