Hilding start productie ziekenhuismatrassen

Hilding Anders meldde eerder de productie van chirurgische maskers in vijf fabrieken. Hoewel de behoefte aan mond-neusmaskers die voor het publiek beschikbaar zijn, nog steeds wordt ervaren in verschillende landen over de hele wereld, geldt dit ook voor ultramoderne en gecertificeerde ziekenhuisbedden.Hilding Anders heeft de afgelopen 6 maanden een specifiek beddengoed assortiment ontwikkeld voor ziekenhuizen en woonhuizen. Deze is gecertificeerd en goedgekeurd door de Tsjechische autoriteiten en dat in juni 2020 zal worden getest op certificering voor alle markten van de EU. Het nieuwe matrassenassortiment bestaat uit van 13 verschillende matrassen ontwikkeld samen met orthopedisten en biomedische ingenieurs. De matrassen zijn speciaal ontworpen om zeer duurzaam te zijn en een optimale drukverdeling te bieden, ongeacht lichaamstype of slaaphouding. Alleen gecertificeerde materialen die veilig zijn voor zowel de patiënt als de omgeving zijn gebruikt om de optimale ergonomische functies en de noodzakelijke ademende eigenschappen te garanderen.

Terwijl Hilding Anders als groep uitgebreide kennis heeft over de slaap-, matras- en beddengoed productie, heeft het bedrijf nog nooit matrassen speciaal voor ziekenhuizen geproduceerd. Hilding Anders heeft echter een onwankelbare steun voor de heroïsche inspanningen van gezondheidswerkers die in de frontlinie zijn in de strijd om COVID-19 te beëindigen en als matrassen- en beddengoed bedrijf willen we zo goed mogelijk ondersteunen.

De Tsjechische dochteronderneming van Hilding Anders heeft de eerste vrachtwagens met ziekenhuismatrassen al naar ziekenhuizen in het hele land gestuurd. Tegelijkertijd is de Groep bezig om de nodige certificaten te verwerven om te produceren voor ziekenhuizen in meer landen over de hele wereld. Zo heeft de fabriek in Rusland de productie van gezichtsmaskers uitgebreid tot beschermende kleding voor ziekenhuismedewerkers.

Hilding Anders zoekt ook actief naar manieren om lokale gemeenschappen te helpen door middel van donaties of andere relevante activiteiten. In zowel Tsjechië als België zijn we dergelijke samenwerkingen aangegaan met ziekenhuizen en woonhuizen waar we matrassen hebben gedoneerd om dienstdoende kamers en toiletten voor zorgverleners uit te rusten.

Meer informatie:
Hilding Anders
www.hildinganders.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven