Armatuur designverlichting past zichzelf aan

Een armatuur die zichzelf aanpast en daarom in geen enkel schema past: niet zomaar een design, maar een karakterhoofd. Met zijn nieuwe designreeks 1411 laat het Tiroolse label ALMUT von Wildheim zien hoe een lamp een individueel en uniek stuk wordt.

Met de 1411-serie heeft ALMUT uit Wildheim een ​​verlichtingslijn gecreëerd die de moed van het individu viert, de lampen kunnen worden gekroond met precies de lampenkap die bij uw eigen huis past.Natuurlijk 
ALMUT zou niet ALMUT zijn zonder de onvoorwaardelijke liefde voor natuurlijke materialen. Alle lampenkappen zijn gemaakt van natuurlijke materialen: hooi, hout, steenfineer, kurk of ananasvezel - zelfs de kabels zijn gemaakt van natuurlijke vezels. De houten elementen - hangsnoer en standaard - zijn gemaakt van fijn eikenhout en passen daarom perfect bij alle lampenkappen. Maar individualiteit staat niet alleen centraal als het gaat om materiaal en kleur: ook de vorm van de kap is vrij te kiezen en het lichteffect verandert afhankelijk van de vorm. Er is keuze uit conische, cilindrische en stijlvol gebogen vormen. Duidelijke vormen en hoge functionaliteit maken het ontwerp tijdloos en bijzonder.
Het wisselsysteem van ALMUT maakt het heel eenvoudig om de lampenkappen te vervangen: de elegante lamp van zwart steenfineer wordt getransformeerd in een natuurlijke schoonheid gemaakt van kurk, een pronkstuk gemaakt van ananasvezel of een spannende ervaring gemaakt van heel speciaal hout.

De designlijn is verkrijgbaar als hang- of wandlamp en als vloer- en tafellamp. Momenteel zijn de lampenkappen verkrijgbaar in zes materiaalvarianten en drie lampenkapvormen voor elk type armatuur. De lamp is een huisgenoot voor het leven: dankzij zijn hoogwaardige afwerking is hij bestand tegen alle veranderingen en zal hij als designobject lang plezier geven.

www.almutvonwildheim.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven