Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Met speciale trainingen voor professionals

PPC introduceert gietvloeren Schutz Specials

Totaalleverancier voor de parketteur PPC (Plinten & Profielen Centrale) biedt vanaf nu de nieuwe gietvloeren van Schutz Specials aan. De gietvloeren van het dochterbedrijf van vloerverzorgingsmerk Dr. Schutz zijn leverbaar in drie verschillende varianten met ieder hun unieke eigenschappen. Alle vloeren zijn UV-stabiel, oplosmiddelvrij en geschikt voor vloerverwarming.Seamless Cork gietvloeren

De Seamless Cork van Schutz Specials is een naadloze gietvloer die voor 75 procent bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Door het gebruik van kurk krijgt het oppervlak van de vloer een robuuste uitstraling. De vloer is blijvend flexibel en bovendien UV-stabiel, waardoor hij niet verkleurt. De Seamless Cork gietvloeren zijn leverbaar in 24 standaardkleuren en vanaf 300 kg kan een kleur op aanvraag worden gemaakt. En dankzij de lage viscositeit is de vloer ook leverbaar in Duo Colors, waarbij twee standaardkleuren gemengd worden om een natuurgetrouwe betonlook te creëren.

PU gietvloeren
Ervaar eindeloze mogelijkheden met de elastische en comfortabele PU gietvloeren van Schutz Specials. Deze polyurethaan gietvloer op basis van kunsthars is leverbaar in vrijwel alle RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren. Ook de PU gietvloeren zijn leverbaar in Duo Colors.

Purstone gietvloeren
Schutz Specials biedt tevens de unieke Purstone gietvloer met een bijzondere minerale (beton/marmer) look in drie kleuren en combineert dit met alle voordelen van een elastische comfortabele PU gietvloer. De Purstone heeft door een unieke samenstelling van pigmenten een eigenzinnig uiterlijk en onderscheidt zich van alle andere beton- en marmerlook gietvloeren.

Trainingen
In samenwerking met Dr. Schutz biedt PPC trainingen aan voor de gietvloeren van Schutz Specials. Tijdens deze trainingen leert de professional de verschillende gietvloeren te herkennen, de juiste voorbereidingen te treffen en de verschillende gietlagen aan te brengen. De trainingen zullen worden gegeven op de volgende data:

- Maandag 22 juni;
- Maandag 6 juli;
- Maandag 7 september;
- Maandag 5 oktober.

Meer informatie en aanmelden voor de training is mogelijk via www.plintenenprofielencentrale.nl/trainingen  

Meer informatie:
Plint en Profiel Centrale 
www.plintenenprofielencentrale.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven