Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

160 zitplaatsen en op terras nog eens 130

ENZO architectuur en V-studio ontwerpen interieur nieuw restaurant 3-sterrenchef

ENZO architectuur & interieur en V-studio ontwierpen het interieur voor No Rules, het nieuwe restaurant van de befaamde 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Het restaurant belooft dé nieuwe hotspot van de Pijp in Amsterdam te worden. De opening van het restaurant (die gepland stond op de dag dat heel Nederland te horen kreeg dat alle horeca gesloten moest worden) zal plaatsvinden zodra de corona maatregelen dit toelaten.

Er zijn No Rules in #nopizzeriapizza en dat betekent creativiteit alom in eten, drinken én interieur. Overal is wel iets nieuws te ontdekken en voor elke gelegenheid hebben wij een passende plek ontworpen. Bij No Rules kun je dus de hele dag zoet zijn zonder je er ook maar een moment te vervelen!

Een deel van No Rules kenmerkt zich door veel beplanting en ruige materialen. Je kunt er actief en hoog zitten. Ideaal om ’s ochtends met een skinny-latte te werken of aan het einde van de dag te borrelen.
Het restaurantdeel van No Rules straalt juist meer intimiteit uit. Deze sfeer wordt versterkt door de vergrijsde blauwtinten in combinatie met onbehandeld koper, ronde vormen, design klassiekers, echte eye-catchers (o.a. een wijnkast die van de wand overloopt in het plafond) en bijzondere, onverwachte detailleringen. De lange glooiende bar verbindt, niet alleen door de vorm maar ook door de materiaalkeuze, de diverse functies van No Rules naadloos met elkaar. De wanden van de bar zijn volledig bekleed met een uniek, hand-gegoten, wandpatroon.

Net zo belangrijk is het zonnige terras gericht op de fontein van het Marie Heinekenplein. Een goede combinatie van borrel-, lounge- en dinerplekken. De luchtige beplanting en het lichte, rustige kleur- en materiaal gebruik, geven het terras een relaxte (bijna niet Amsterdamse) uitstraling.

No Rules heeft binnen ruimte voor maar liefst 160 zitplaatsen en op het zonnige terras nog eens 130.

Eerder ontwierp ENZO voor Michel Pais en Bram van Es, eigenaren van Unlimited Label en partners van Jacob Jan Boerma en Benjamin van Boekel in No Rules, Strandzuid en Caffé Esprit.

Over ENZO en V-studio
ENZO architectuur & interieur uit Burgerveen is opgericht door Jasper van Rijn en Carlo Abdul. Met een groeiend team van medewerkers werken zij aan een gevarieerde opdrachtenportefeuille, bestaande uit woonwijken, appartementencomplexen, bedrijfspanden, een kerk en particuliere villa’s. Eind 2019 introduceerden de architecten een eigen meubellijn onder de naam ZOEN by ENZO. Het bureau is gevestigd in een verbouwde, voormalige graansilo.

V-studio van Faye Abdul bestaat sinds 2018. Het bureau voor interieurstyling en -ontwerp richt zich op commerciële en particuliere opdrachtgevers. Kleur, creativiteit en karakter kenmerken het werk van V-studio.

Meer informatie:
www.enzoarchitecten.nl 
www.v-studio.nl   
www.norules.nl 
www.zoenbyenzo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven