Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Authentieker is niet te vinden op de markt'

Groothandel in vloeren en raamdecoratie Headlam heeft een nieuwe vloerencollectie in haar productgamma opgenomen. 



The Authentics by COREtec is een nieuwe collectie ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de authenticiteit van de decors, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft. Hun uitzicht, kleur en structuur is absoluut niet van echt te onderscheiden. "Authentieker dan dit is momenteel niet te vinden op de markt. Hun exclusief natuurlijk aspect wordt nog versterkt door het reliëf dat synchroon in register werd aangebracht. Tekening en reliëf vallen hierbij perfect samen tot een levensecht geheel", zo wordt er geschreven in hun nieuwsbrief.

De vloerencollectie is verkrijgbaar in planken van 122, 150 en 180 cm, in zes tegels en 4 visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de soundcore die contactgeluiden tot een absoluut minimum herleidt en door de onderlaag in kurk. Voeg daar de reeds gekende voordelen van onze meerlagige vloeren aan toe op vlak van plaatsing en onderhoud.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

Publicatiedatum: