Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Lijkt me geweldig om ook showrooms te openen in het buitenland"

Paul van Doremalen van Left Label Collections wordt mede-vennoot van Remy Meijers Collectie

Paul van Doremalen van Left Label Collections, die in De Woonindustrie een showroom heeft, is mede-eigenaar geworden van Remy Meijers Collectie. Samen met drie andere vennoten (Huib Bom, Thomas van Nielen en Remy Meijers) trekt hij de kar. De vier kennen elkaar al ruim 15 jaar. "Uit de interieurbranche, om het zo maar te noemen", legt Paul uit. "Drie, vier jaar geleden had ik eens een ontmoeting met Thomas en toen kwam het ter sprake om de verkoop en productie van Remy Meijers Collectie te professionaliseren."


Paul van Doremalen met de showroom van Remy Meijers Collectie.

Volgens de kersverse mede-eigenaar hadden de verkoop en productie een stap extra nodig. "Door mijn contacten met producenten en relaties met architecten kan ik hiermee een goede bijdragen leveren. Hiermee is veel tijd gepaard gegaan. Iedere partner heeft zijn specialisme."

"De ontwikkeling van de collectie ligt in handen van Remy Meijers", vervolgt Paul. "De collectie sluit naadloos aan bij de stijl van zijn interieurprojecten. In de loop der jaren is er een indrukwekkende collectie ontstaan", geeft hij aan.

"Wat onze doelgroep is? Mensen met oog voor detail, die op zoek zijn naar meubelen met een authentieke uitstraling. Meubelen met een krachtig maar ook ingetogen uiterlijk. Hierin werken wij graag samen met architecten en andere interieur professionals. Wij ontvangen zowel consumenten als professionals in onze showroom in Nijkerk."

Ondanks de coronacrisis, heeft Remy Meijers Collectie nog voldoende voorraad in huis. De productie, die in Nederland plaatsvindt, draait volgens de richtlijnen van het RIVM 'gewoon' door. "Er zijn dan ook voldoende grondstoffen aanwezig", aldus Paul.

De door de overheid opgelegde beperkingen op de bedrijfsvoering van Remy Meijers Collectie hebben tot heden weinig invloed. "Omdat wij sowieso al op afspraak werken, loopt het aardig door. Uiteraard zijn mensen terughoudender en worden er ook afspraken digitaal gedaan in plaats van fysiek. Inmiddels vinden er ook weer afspraken plaats in de showroom. Er is hier voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden."

Verwacht Remy Meijers Collectie nog een terugval in de omzet?
Paul: "Nauwelijks, er is enige vertraging in opleveringen en voortgang van projecten, maar in vrijwel alle gevallen is er eerder sprake van uitstel dan afstel."Hoe zie je met Remy Meijers Collectie de (nabije) toekomst?
"De vraag naar kwalitatieve meubels met een eigen karakter blijft en zal ons inziens alleen maar groeien. Consumenten zoeken naar sterke merken en collecties die tijdloos en verfijnd zijn. De interieurs van Remy Meijers spreken veel mensen aan. Als interieurarchitect werkt Remy in het topsegment. Hij neemt bewust maar maximaal 10 projecten per jaar aan. Door de ontwikkelde collectie kunnen architecten en consumenten nu zelf ook deze sfeer in huis halen. Het lijkt me geweldig om in de toekomst ook showrooms te openen in het buitenland."

Hebben jullie nog iets bedacht dat voor een extra omzetimpuls gaat zorgen?
Paul: "Wij willen nog meer de samenwerking met architecten aangaan. De architect maakt het plan en wij leveren de meubels. Later in het jaar willen wij zo af en toe ook collector items op de markt brengen. Meubelstukken die als een Limited Edition eenmalig worden ingezet. Echte eye-catchers dus", besluit hij.

Meer informatie:
Remy Meijers Collectie
Showroom Lightboxx (op afspraak)
Pelenerf 14
3861 PR Nijkerk
+31 (0)85 1309153
www.remymeijers.nl
[email protected]