Winkels en webshop Kees Smit Tuinmeubelen zaterdag weer open

"Dagen na de brand hebben we gebruikt om er zo snel mogelijk weer voor onze klanten te zijn"

Morgen, zaterdag 16 mei openen de deuren van de Experience Stores XXL en de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen weer. Arnold van der Meer (directeur Supply Chain) blikt terug op de brand. "De dagen na de brand hebben we gebruikt om de schade te inventariseren en bij te sturen op de processen om er zo snel mogelijk weer voor onze klanten te zijn. We zijn al snel tot een gestructureerd plan van aanpak gekomen, waar vervolgens uitvoering aan is gegeven. Met uiteraard de opening van onze fysieke vestigingen en de webwinkels als hoofddoel. Wij zijn er nu weer klaar om onze klanten te ontvangen op de manier zoals ze van ons gewend zijn", laat Van der Meer weten.

Algemeen directeur Henk Smit poserend bij het uitgebrande magazijn.

Op 5 mei jl. werd Kees Smit Tuinmeubelen getroffen door een brand in één van de magazijnen. De impact van de brand was groter dan verwacht. Vanwege de uitval van stroom en internet in het betreffende magazijn waren vooral de processen geraakt. Daarnaast moest uitgebreid onderzoek worden gedaan naar water- en rookschade.

Omdat het bedrijf geen beloftes wilde doen die zij niet na kon komen, werd besloten de deuren van de Experience Stores XXL in Almelo en Amersfoort tot eind deze week te sluiten.

Meer informatie:
Kees Smit Tuinmeubelen
www.keessmit.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.