Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sealskin legt focus niet langer alleen op sanitair

Sanitairmerk Sealskin introduceert Sealskin duka Connect: een duurzame en stijlvolle serie schermen om in coronatijd weer verantwoord contact te maken. De kennis binnen het bedrijf op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak wordt ingezet om professionele en kwalitatieve spatschermen te maken. Hierdoor kunnen mensen weer samenwerken én het coronavirus op afstand houden. De schermen zijn vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 mm veiligheidsglas en aluminium voeten, en verkrijgbaar in vele varianten: voor de balie, voor op kantoor en voor overlegsituaties. Nu Nederland stapsgewijs uit de intelligente lockdown komt, is een goede bescherming noodzakelijk. Waar een geïmproviseerde beschermoplossing eerst voldeed, wordt nu de vraag naar langdurige, professionele en kwalitatieve schermen steeds groter.



Bescherming voor langdurig gebruik
Nederland verlaat langzaam maar zeker de intelligente lockdown. Op plekken waar mensen samenkomen en samenwerken is een goede bescherming, zeker de aankomende periode, van groot belang. Mark van Hoof, managing director Coram Benelux (moederorganisatie van het merk Sealskin): “In het begin was een geïmproviseerde oplossing nog afdoende. Maar naarmate het langer duurt, komt er meer behoefte aan een professionele, duurzame aanpak, die past bij de kwaliteit van je bedrijf. Deskundigen stellen dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn en dat er nieuwe virussen op de loer liggen. Daarom willen wij, met onze jarenlange kennis en kunde, een solide oplossing bieden, die zowel kwalitatief als stijlvol is.”
 
Schat aan ervaring
Sealskin duka heeft daarom de serie Connect ontwikkeld. Vier criteria waren van belang: flexibel in gebruik, snelle en eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en lage kosten over de totale levensduur. “Sealskin duka wordt ontwikkeld en geproduceerd in de modernste fabriek ter wereld. Daar is een schat aan ervaring in zaken hygiëne, kwaliteit, afwerking en montagegemak. Die expertise wordt nu ingezet voor deze unieke serie,” vertelt Van Hoof. De duka Connect serie is vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 MM veiligheidsglas volgens EN 12150 en aluminium voeten.
 
Ook buiten de sanitairbranche
Begin mei is Sealskin begonnen met de verkoop van de duka Connect schermen. “Normaal ligt onze focus op de sanitairbranche. Binnen deze branche leveren we momenteel de Connect serie al uit. Maar natuurlijk bieden wij ook buiten onze branche graag deze positieve oplossing aan,” aldus Van Hoof. 

www.sealskin.com/connect 

Publicatiedatum: