Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruynzeel Keukens en Keller Keukens openen DKG Inspiration Centre in Bergen op Zoom

Zoals eerder gemeld is 2020 een bijzonder jaar voor Keller Keukens. Allereerst viert het bedrijf dat het al 85 jaar keukens maakt. "En dat onze aanwezigheid in binnen- en buitenland nog altijd groeit. Een ontwikkeling om trots op te zijn. Daarnaast kijken we uit naar de opening van ons nieuwe DKG Inspiration Centre dit voorjaar; een inspirerende en moderne showroom voor onze (internationale) dealers en business to business klanten. Zo bieden we in het nieuwe decennium inspiratie voor mooie, persoonlijke én duurzame keukens", liet het bedrijf eerder weten.Het moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens bouwt in de voormalige winkel van Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom een innovatieve showroom voor de zakelijke markt. Op deze locatie wordt eveneens een trainingsruimte ingericht die werknemers de fijne kneepjes van het vak leren.

In het binnenkort te openen DKG Inspiration Centre worden de mogelijkheden getoond op het gebied van huur- en koopprojecten: "Hierbij kijken we niet alleen wat het eigen assortiment aan mogelijkheden biedt, maar ook wat vandaag de dag speelt in de maatschappij. Een functionele keuken creëren op een klein woonoppervlak? In de leefwereld Tiny Living komt een compacte woonomgeving terug, waarbij de kasten van Bruynzeel Keukens niet alleen voor de keukenopstelling, maar ook in de verdere inrichting van de woning zijn gebruikt", meldt het bedrijf in een artikel op Qumedia.

Meer informatie:
Keller Keukens
www.kellerkeukens.nl

Publicatiedatum: