Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
imm cologne speelt in op veranderingen in de horecamarkt

Das Haus krijgt volgend jaar een update met een nieuwe locatie, ander concept en thema

“Das Haus” krijgt een update voor zijn tiende editie op imm cologne 2021 met een nieuwe locatie, concept en thema.

"Das Haus", de succesvolle serie design-showcases die wordt georganiseerd door de IMM Cologne, viert in 2021 zijn tiende verjaardag. Deze editie zal ook een koerswijziging markeren: Thematisch zal "Das Haus" zich zelfs openen naar aanleiding van toekomstige vraagstukken en marktontwikkelingen. Naast toonaangevende merken zal een veranderende selectie van ontwerpers deze thema's aanpakken in installaties die worden opgevoerd met de karakteristieke persoonlijke interpretaties. Met deze update blijft “Das Haus” voorbeeldig, experimenteel en ervaringsgericht. Een bijzondere etalage met baanbrekende voorbeelden van nieuwe vormen van stadsleven staat in 2021 opgesteld voor immobiliënbezoekers: "Das Apartment HAUS".

Een aantal van de voormalige ontwerpers van "Das Haus" is uitgenodigd om bij te dragen aan de speciale jubileumeditie. Ze zullen betrokken zijn bij het bedenken van het concept voor de verdere ontwikkeling van het formaat en bij het ontwerp ervan. Met verschillende ontwerpers die het bijgewerkte "Das Haus" hebben gemaakt, zal de visie op thuis wonen complexer zijn. Het overkoepelende ontwerp van imm cologne Creative Director en ontwerper Dick Spierenburg zorgt voor een consistent totaalbeeld. Om de overgang naar nieuwe thema's te markeren, verhuist "Das Haus" naar een nieuwe locatie met een diverse, hoogwaardige omgeving: het zal nu verschijnen naast Pure Atmospheres in Hal 11.2. In overeenstemming met het algemene concept krijgt "Das Apartment HAUS" ook een ruimere thematische reikwijdte zodat het het debat over een actueel onderwerp in interieurontwerp in meerdere kamers kan verkennen.

2021: stedelijke woonconcepten voor appartementen voor lang of kort verblijf
Thuis wonen wordt vandaag opgevat als een holistische levenssfeer die de behoefte aan retraite omvat, maar ook sociale activiteiten binnen en buiten, amusement en thuiswerken. Het is echter niet alleen de integratie van het thuiskantoor in traditionele woonomgevingen die nieuwe toekomstige uitdagingen voor de interieurontwerpindustrie creëert. De sector moet ook modellen ontwikkelen voor 'nieuw wonen' die oplossingen kunnen bieden voor dichtere woonruimtes. In 2021 zal daarom het experimentele platform voor interieurontwerp worden gewijd aan een toekomstig probleem met een toenemende impact op stedelijke ontwikkeling: appartementen voor lang of kort verblijf die innovatieve oplossingen bieden voor tijdelijke of permanente woningen in dichtbevolkte stedelijke omgevingen. Appartementen voor lange en korte verblijven vormen een nieuw segment voor de interieursector. Leidinggevenden, expats, digitale nomaden, pendelaars, starters en studenten stellen heel verschillende eisen als het gaat om managed urban living-concepten.

Innovatief evenementformaat voegt waarde toe voor beursbezoekers
IMM Cologne speelt in op veranderingen in de horecamarkt en creëert een forum voor de nieuwe concepten die zijn exposanten hebben ontwikkeld voor hotels en lounges, bars, clubs en restaurants. De meest opwindende ontwikkelingen zijn momenteel te zien in het wooninterieurontwerp. "Er komen nieuwe modellen voor mensen die flexibel zijn qua tijd en locatie en openstaan ​​voor woonconcepten zoals appartementsgebouwen en co-living projecten", zegt Dick Spierenburg, Creative Director van de IMM immogne. Tijdens imm cologne 2021 zal een speciale editie van ons designevenement ‘Das Haus’ een experimenteel platform creëren voor innovatieve concepten zoals deze, om de belangrijke nieuwe ideeën die de industrie stimuleren op te pakken."

Appartementen voor lange of korte verblijven worden volledig gemeubileerd verhuurd. Deze nieuwe appartementsgebouwen bevorderen ook verschillende vormen van samenleven door de privésfeer uit te breiden met ruimtes voor gemeenschappelijk gebruik die zijn gewijd aan gastvrijheid, sport en werk.

"Das Apartment HAUS" zal een reeks inspirerende voorbeelden presenteren van het werk van ontwerpers en merkappartementen die laten zien hoe privé- en openbare ruimtes eruit zouden kunnen zien in deze nieuwe woonconcepten.

www.imm-cologne.com 

Publicatiedatum: