Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laufen versterkt de organisatiestructuur

Laufen heeft de promotie van twee managers naar de top van de Roca Group gebruikt om de topmanagementstructuren af te stemmen op de huidige marktomgeving. Het Zwitserse badkamermerk wil haar sterke wereldwijde positie consolideren en verder uitbreiden.

De veranderingen werden veroorzaakt door de benoeming van Alberto Magrans, de voormalige Senior Managing Director van Laufen, als CEO van de Roca Group. Alberto Magrans heeft Antonio Linares aangesteld om hem op te volgen als Senior Managing Director van Laufen in November 2019, die in deze functie ook leiding geeft aan de divisie Centraal-, Noord- en Oost- Europa van de Roca Group.

Marc Viardot, voormalig Laufen Director of Marketing & Products, is benoemd tot Corparate Marketing and Design Director op het hoofdkantoor van de Roca Group in Barcelona. Marc Viardot kwam in 2003 bij Laufen en was de afgelopen 10 jaar verantwoordelijk voor succesvol product management en marketing van het Zwitserse badkamermerk. Sinds 2017 was Marc Viardot ook de Managing Director van de Central European Business Unit voor Duitsland en de Benelux. In zijn nieuwe functie is Marc Viardot verantwoordelijk voor de marketing en design van de twee wereldwijde merken Roca en Laufen, evenals voor de lokale merken van de groep wereldwijd.

Op het Zwitserse hoofdkantoor in Laufen is Roger Furrer aangesteld als Marketing Director voor Laufen. André Michel neemt de functie Head of Product Managment opzich en Alain Reymond is Head of Design Management, die allemaal rapporteren aan Antonio Linares. De organisatie verwacht dat deze beweging zich verder zal concentreren op de individuele gebieden en de groei van de organisatie zal voortzetten.

De landorganisaties in Duitsland, Oostenrijk en Benelux rapporteren nu rechtstreeks aan Antonio Linares met Oliver Held als Managing Director Duitsland, Eric Meijer als Managing Director Laufen Benelux en Christian Schaefer aangesteld als Managing Director Laufen Oostenrijk, inclusief de productie in Gmunden.

Meer informatie:
Laufen Benelux
info.benelux@laufen.ch  
www.laufen.com

Publicatiedatum: