Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

'We leggen nu de basis voor een succesvolle toekomst'

Parador komt met nieuwe merkfilm One Mind

'One mind'. Onder die titel heeft Parador een brand video uitgebracht. 'De wereld komt dichter bij elkaar', schrijft het bedrijf, gespecialiseerd in producten op het gebied van vloer- en wandinrichting. 'De waarde van de gemeenschap krijgt een geheel nieuwe betekenis. Voor elk individu wordt het huis een nog sterker middelpunt van het leven. We maken deel uit van dit huis met onze producten, die we samen met onze handelspartners wereldwijd verkopen. Living performance is de kern van ons merk en onze dagelijkse motivatie.
In deze coronaperiode blijven we produceren en verkopen - net als onze retailpartners. Onze producten worden gemaakt in Duitsland en Europa, onze service komt uit het hart van Duitsland. Dit bewustzijn is de basis voor al onze projecten. Momenteel staan ​​we niet stil. We leggen nu de basis voor een succesvolle toekomst. We proberen onze houding en passie te uiten in onze nieuwe merkfilm "one mind".

Sinds de oprichting in 1977 is Parador GmbH uitgegroeid tot een toonaangevende merk voor hoogwaardige producten voor vloer- en wandontwerp. Het assortiment bestaat uit parket-, laminaat- en elastische vloeren en wand- en plafondpanelen, die worden vervaardigd in het Duitse hoofdkantoor in Coesfeld en op de Oostenrijkse productiesite Güssing. Parador werd voor zijn uitstekende productdesign al meermaals bekroond met internationale prijzen; waaronder de Red Dot design Award, de Interior Innovation Award en de German Design Award.

Als traditioneel houtverwerkend bedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen op het gebied van materialen, productie, verpakking en logistiek.

Parador is ook partner van de stichting 'Plant-for-the-Planet', die zich wereldwijd inzet voor herbebossing en klimaatrechtvaardigheid. Sinds juli 2018 is HIL Limited, een dochteronderneming van de CK Birla Group, de nieuwe eigenaar van Parador. HIL Limited is de toonaangevende producent van bouwmaterialen en componenten in India.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven