Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tarkett herstart na criminele cyberaanval

Na de cyberaanval op 29 april die een deel van haar activiteiten heeft getroffen, heeft Tarkett zijn informatietechnologiesystemen en belangrijke applicaties opnieuw opgestart. "Dankzij het reactievermogen en de inzet van Tarkett-teams ondersteund door externe IT-experts, is de terugkeer naar de normale bedrijfsvoering inmiddels in volle gang. De activiteiten van ons bedrijf worden geleidelijk hervat", laat Account Director Bénie Igiraneza weten.



In dit stadium is er geen bewijs dat persoonlijke gegevens van werknemers, klanten of partners zijn gestolen. Tarkett heeft een klacht ingediend en contact met de relevante autoriteiten opgenomen om de oorsprong van de aanval te achterhalen. De Tarkett Groep benadrukt dat ze haar cyberbeveiligingsverzekeraar heeft aangemeld en looft verder de enorme inzet van haar medewerkers, met name haar IT-teams tegenover deze cyberaanval en bedankt haar klanten en partners voor hun steun en vertrouwen.

Tarkett is een wereldleider in innovatieve oplossingen voor vloeren en sportoppervlakken met een netto-omzet van € 3 miljard in 2019. Het biedt een breed scala producten aan, waaronder vinyl, linoleum, rubber, tapijt, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen. Het bedrijf bedient klanten in meer dan 100 landen over de hele wereld.
Tarkett heeft 12.500 medewerkers in dienst.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: