Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boby Trolley viert dit jaar zijn 50ste verjaardag

Boby Trolley viert dit jaar zijn 50ste verjaardag. "Om dit te vieren komt er een gelimiteerde editie in de kleur Indigo uit", laat Sven Moresi van Seventy5 Interior Agency weten. "Deze editie zal maar in 150 stuks verkrijgbaar zijn.
Ook nieuw dit jaar is een nieuwe top voor Boby. Naast de gekende eiken top is vanaf nu ook een Moka kleurige top in kurk verkrijgbaar. Boby Trolley blijft ook na 50 jaar het item in je Home en Office en de combinatie daarvan", aldus Sven.



Boby is een opbergrolwagen die zijn stempel op de designgeschiedenis heeft gedrukt, voornamelijk als gevolg van zijn veelzijdigheid. Ontworpen om eenvoudige verticaal modulaire oplossingen te garanderen, en aangepaste opslagcapaciteit. De structuur en laden zijn gemaakt van spuitgegoten ABS kunststof, terwijl de wielen zijn gemaakt van polypropyleen. Bekroond met de eerste prijs op SMAU in 1971.

De Boby Trolley wordt nog steeds in Italiƫ gemaakt door B-line en door Seventy5 Interior Agency in de Benelux in de persoon van Sven Moresi vertegenwoordigd.

Meer informatie:
Seventy5 Interior Agency
Kromstraat 126
2520 Ranst (Belgiƫ)
+32(0)470 560 450
sven@seventy5.be
www.seventy5.be

Publicatiedatum: