Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gepresenteerd door Mortana

Compacte keuken voor mini-appartementen

sanwacompany gaat door met het ontwikkelen van nieuwe projecten voor compacte keukenoplossingen, gebaseerd op de Japanse technologie.
 
'Mortana' speelt in op de behoefte om mini-appartementen praktisch in te richten. De exclusieve compacte keuken is gemaakt van porseleinen tegels gekleurd in grijs, die doen denken aan mortel (een zeer bestendig cementmengsel) waaruit sanwacompany inspiratie putte voor de keukennaam.


De keuken, met een minimalistisch ontwerp, omvat in een extreem kleine ruimte alle noodzakelijke functies. De elegante stijl gaat samen met eenvoudige, natuurlijke en moderne interieurs. Het is een bijzonder geschikte oplossing voor kleine woonruimtes als studio's, maar het kan ook worden gebruikt als wastafel in kantoren en winkels, als een subkeuken of als een tweede kleiner keukenstation in woningen met meer royale afmetingen.

De vierkante spoelbak met afgeronde hoeken is gemaakt van roestvrij staal. De bovenkant en de zijpanelen zijn gemaakt van tegels, vervaardigd door middel van bewerkingsprocessen en specifieke technologieën die duurzaamheid en kwaliteit in de tijd garanderen: het materiaal is zo gevormd dat de voegen niet zichtbaar zijn. De resulterende visuele continuïteit verbetert het uiterlijk van de keuken.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven