Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Actieve componenten richten zich op virussen zoals het corona'

Luxebedding producent Van Landschoot lanceert (opper)matrassen met Viro Clean tijk

Van Landschoot lanceert deze week enkele matrassen en oppermatrassen met een Viro Clean tijk, een tijk met antibacteriële en virus reducerende werking. "De actieve componenten in Viro Clean richten zich op virussen zoals het coronavirus, en reduceren de halfwaardetijd van 6 à 8 uur in onbehandeld textiel naar 2 uur in Viro Clean textiel. De Viro Clean tijk is voor een vaste meerprijs beschikbaar op onze meest populaire matrassen", laat de matrassenfabrikant weten.


Van Landschoot, actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk, heeft naast matrassen ook lattenbodems, dekbedden en kussens in het assortiment. Het bedrijf maakt producten binnen een week op bestelling. "Dat doen we tegen een zeer goede kwaliteit en een bijpassende, scherpe prijs. Dit gecombineerd met onze service en onze nuchtere mentaliteit maakt Van Landschoot een bedrijf met een bijzondere positie in de markt."

Meer informatie over de Viro Clean tijk is hier te lezen.
Van Landschoot NV
Aalterbaan 119
Maldegem 9990

Publicatiedatum: