Nederlandse verlichtingsfabrikant positief gestemd

Hans Rodink: 'We blijven draaien op volle capaciteit, onze productie is ook weer gestart'

De Nederlandse verlichtingsfabrikant Steinhauer merkt dat corona ook invloed heeft op de handel in verlichting. "Leveringen naar het buitenland zijn veel minder maar ook binnen Nederland", laat Hans Rodink, projectmanager bij Steinhauer, weten. "Langzaam aan trekt de verkoop weer wat aan. Bij klanten die online verkopen, waar wij de dropshipping voor doen, zien we wel dat de verkoop goed doorloopt en geen stop heeft ervaren."


Links: Hans Rodink.

"Ons team blijft aan het werk. Wij leveren zoals ieder van ons gewend is, gewoon uit voorraad. Het afleveren van de goederen kan afwijken van de standaard procedure aangezien chauffeurs geen 1 op 1 contact moment mogen hebben met onze klanten. De huisbeurs die wij altijd houden en deelname aan Light en Building zijn dit voorjaar vervallen, dit weerhoudt ons niet om gewoon door te gaan."

"Op afspraak kunnen we per 1 juni weer klanten in onze showroom ontvangen. De komende weken zullen onze accountmanagers weer, indien mogelijk, klanten bezoeken. Maar wij blijven per e-mail en  telefoon bereikbaar. Binnen ons bedrijf volgen we de richtlijnen van het RIVM in de hoop de verspreiding van het virus zo snel mogelijk een halt toe te roepen."Inmiddels draait Steinhauer weer zoals voor de crisis. "We draaien op 100% capaciteit. Ook onze productie in China produceert weer op volle kracht." De bestellingen vanuit China kunnen sinds kort ook weer verscheept worden nu de maatregelen daar zijn opgeheven. 

Klusjes die voor de crisis zijn blijven liggen bij de fabrikant pakken ze juist nu in deze tijden op om er zo weer sterker uit te komen.  "Al meer dan 86 jaar hebben we ervaring op het gebied van verlichten. Tijdens de crisis blijven wij dit doen. Doordat wij 95% uit voorraad kunnen leveren en altijd klaar staan voor onze klanten, binnen de detailhandel, zijn wij gelukkig positief dat we deze periode tot zover zijn doorgekomen", besluit Hans.

Meer informatie:
Steinhauer
Lage Brink 11
7317 BD Apeldoorn
The Netherlands
info@steinhauer.nl  
www.steinhauer.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.