Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spectrum komt met jubileumeditie

De bekendste designklassieker van Martin Visser is natuurlijk de BR 02 slaapbank, het ontwerp is al sinds 1960 de eyecatcher van de Spectrum collectie. "Om het 60-jarig bestaan van de bank te vieren, brengen wij een jubileumeditie uit in een luxe stof met een vintage look", meldt een woordvoerder van Spectrum.



Onder de naam Tribute to Visser viert Spectrum dit jaar het 60-jarig jubileum van de meubelcollectie die toonaangevend vormgever Martin Visser (1922-2009) in 1960 voor Spectrum maakte. Vissers collectie bracht vele designklassiekers voort, waarvan de BR 02 slaapbank het meest bekend is. De bank is sindsdien altijd in productie gebleven en vormt nog steeds de ruggengraat van de collectie. Om de 60e verjaardag van dit designicoon te vieren, brengt Spectrum een jubileumeditie uit! Deze limited edition wordt gemaakt in een oplage van 60 stuks, elk exemplaar is genummerd en voorzien van een certificaat.



De jubileumeditie van de bank is, net als de gewone versie van de BR 02, in één handomdraai om te toveren tot een éénpersoons slaapplek. Om de jubileum slaapbank een rijke én oorspronkelijke uitstraling te geven, heeft Spectrum gekozen voor de stof Moss uit de collectie van Sahco, ontworpen door de Belgische architect en ontwerper Vincent van Duysen. Door de zachte touch en het rijke materiaal van de stof krijgt de bank een moderne vintage look. Klik hier voor een overzicht van de 22 kleuren van de stof Moss, al deze kleuren zijn beschikbaar voor de BR 02 jubileumeditie.

Meer informatie:
Spectrum
www.spectrumdesign.nl

Publicatiedatum: