Sofie de Kruijff van Hogewoning:

'Ondanks de situatie rondom corona hebben wij een nieuwe collectie samengesteld'

Laat de komende zomer anders zijn dan anders, dit wilt niet zeggen dat bedrijven stilzitten. Bij Hogewoning zijn ze op het moment druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe Spring/Summer collectie 2021. "Ondanks de situatie rondom corona hebben wij weer een prachtige collectie weten samen te stellen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze collega’s van onze inkoopkantoren in China. Door deze korte lijnen hebben onze inkopers volgens de laatste trends een vernieuwende collectie weten samen te stellen", aldus Sofie de Kruijff van marketing en design bij Hogewoning.


Rechterfoto: Rechts Sofie de Kruijff.

De komende weken zal de fotoshoot van de Spring/Summer 2021 collectie plaatsvinden. De showroom wordt weer helemaal omgetoverd in een nieuw jasje zodat ze op 8 juni de deuren weer kunnen openen voor haar klanten.

De verwachting is dat, na een crisis zoals deze, de consument veel meer behoefte zal hebben aan luchtigheid en vrolijke kleuren. "Onze nieuwe Spring/Summer collectie 2021 bestaat uit fijne pastelkleuren, ronde vormen en zachte materialen. Zoals men van ons gewend is, zal de collectie een uitgebreide basis van natuurlijke materialen bevatten met een mooie aanvulling van kunstplanten."

Hogewoning heeft een lange historie & goede relatie met haar leveranciers waardoor ze haar producten voor een scherpe prijs kunnen verkopen. "Het originele design in combinatie met de scherpe prijs maakt ons merk House of Nature onderscheidend in de markt."House of Nature wordt als merk actief ondersteunt met consumenten marketing. "Wij hebben een top fotograaf die onze collectie vastlegt. Ons marketingteam zorgt voor een goede on- en offline zichtbaarheid onder andere door samenwerkingen op social media en zichtbaarheid van producten in tijdschriften en op tv.

We zullen de komende verkoopperiode onze verwachtingen iets moeten bijstellen maar gaan onze klanten zoals ieder half jaar weer verrassen met een prachtige collectie. Er kunnen al afspraken gemaakt worden voor een bezoek aan onze showroom. Uiteraard zullen daarbij volledig de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen", besluit Sofie de Kruijff.

Meer informatie:
Hogewoning
John@hogewoning.com
www.hogewoning.com 
+31 (0)6 21280164  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.