Tuinmeubilairmerk beleeft zeer succesvolle start van het seizoen

Cees Wevers: "Er moesten al meerdere collecties bij geproduceerd worden, echt bizar"

Het tuinmeubelmerk 4 Seasons Outdoor beleeft, ondanks de coronacrisis, een succesvolle start van het seizoen.  "Meerdere collecties moesten bij geproduceerd worden omdat ze anders al uitverkocht zouden zijn. Bizar", vertelt Cees Wevers van het Gelderse bedrijf. Op dit moment moeten zelfs alle zeilen bij gezet worden om aan de vraag te kunnen voldoen. "Veel van onze verkoop punten zijn verrast door de enorme vraag naar onze tuinmeubelen." België
In België is het een ander verhaal. Dit komt omdat alle winkels tot 11 mei gesloten zijn. "De afgelopen tijd was dramatisch, daardoor zijn we erg blij dat ze volgende week weer open gaan." Tevens zijn de Belgische verkooppunten van 4 Seasons Outdoor (nog) niet goed vertegenwoordigd zijn op het internet.

Volgend jaar
Inmiddels zijn de pijlen alweer gericht op volgend jaar. Zo is vorige week de nieuwe website voor Nederlandse bezoekers online gegaan, met een nieuw design en meer diepgaande informatie. Ook wordt er nu gebruik gemaakt van 3D renders en kan er gratis een magazine van 4 Seasons Outdoor worden aangevraagd.Onzekerheden
Richting 2021 is het in diverse landen nog erg twijfelachtig. "Normaal gesproken nemen we deel aan de Garden Preview beurs te Houten NL, de Solex beurs in Engeland, de Gardiente beurs in Duitsland en de JDC beurs in Frankrijk. Echter zijn allen geannuleerd."

Daarna komt in september de, voor 4 Seasons Outdoor belangrijkste,  internationale beurs in Keulen, de Spoga. Op dit moment zijn in Duitsland alle evenementen t/m eind Augustus afgelast. 's Werelds grootste tuinbeurs valt dit jaar op 6, 7 en 8 september. Het is aldus de vraag of deze beurs doorgaat. Mocht de beurs wel doorgaan dan is het maar de vraag hoe internationaal de bezoekers zullen zijn.

"We wachten het af en zorgen er intussen voor dat onze eigen showroom er perfect uit ziet om al onze (internationale) klanten te kunnen ontvangen in een perfecte setting."

Nieuwe collecties
Tenslotte zijn de collecties voor 2021 onderweg en al voor 99% klaar. "We kunnen niet wachten om onze klanten de nieuwe collecties te kunnen laten zien en denken dat we iedereen gaan verrassen met nieuwe innovatieve designs, bijzondere nieuwe materialen en verrassende kleuren", sluit Wevers af.

Meer informatie:
4 Seasons Outdoor
info@4so.nl 
www.4seasonsoutdoor.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.