Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubelproducent zit met handen in het haar

"We kijken niet achterom maar vooruit, proberen zoveel mogelijk uit de kosten te blijven"

De horeca is gesloten en dit betekent voor de fabrikanten die actief zijn binnen de hospitality minder werk hebben. Het voordeel van een eigen fabriek waar maatwerk wordt gedaan betekent echter dat je snel kan schakelen, zo erkent Chris Rotteveel. Hij en zijn vader zijn directeur/eigenaar van Meubelmaatwerk. Het bedrijf is gevestigd in Hengelo en IJsselstein. Als fabrikant en toeleverancier met deskundige vakmensen is men gespecialiseerd in het maken van zitmeubilair voor diverse segmenten zoals horeca, kantoren, onderwijs en particulieren.



Toen Chris hoorde dat de horeca haar deuren moest sluiten kneep hij hem wel even. "We werden net als iedereen overvallen. Eerst ging de horeca dicht en vervolgens werden diverse lucratieve opdrachten van kantoren on hold gezet. Dan zit je toch wel even met je handen in het haar."

Chris is samen met zijn vader gaan nadenken over hoe ze deze periode gaan overbruggen. "We kijken niet achterom maar vooruit. We proberen zoveel mogelijk uit de kosten te blijven", aldus Chris. "Door op deze manier te kijken blijf je positief en creatief."

Dat laatste is ook gebleken uit de nieuwe collectie die Meubelmaatwerk onlangs heeft uitgebracht. "Met het vraagstuk hoe kunnen we met de huidige maatregelen voor de horeca toch de sfeer en beleving behouden''. De nieuwe collectie beschikt over een uitneembaar veiligheidsscherm. Bij een coronavrije situatie kunnen de schermen uit de bank worden genomen, maar indien nodig ook weer teruggeplaatst. De ruggen van de banken worden in overleg met de klant netjes afgewerkt. Zo zien de banken er uit als sfeervolle horeca banken."

"Wij onderscheiden ons in kwaliteit, zitcomfort, 10 jaar garantie op de rompen en onze ervaren vakmensen." Onze meubelen staan voor beleving, sfeer en kwaliteit", besluit Chris.

Meer informatie:
Meubelmaatwerk
info@meubelmaatwerkcompany.nl 
www.meubelmaatwerksite.nl