Sven Raijmakers van Sventex: 'Aanbod in exclusieve merken helpt ons door de crisis heen'

Sven Raijmakers heeft altijd al een zwak voor mooie spullen gehad en daarom is hij in 1996 gestart met zijn eigen agentschap in exclusief badkameraccessoires, bad- en bedlinnen.

In zijn portefeuille heeft hij onder andere Decor Walther (badkamer accessoires), Abyss & Habidecor (badlinnen)  en Celso de Lemos (bedlinnen). Deze merken levert hij aan exclusieve beddenspeciaalzaken, een selectieve groep interieurdesigners, badkamerspecialisten en de wereld van luxe jachten.Juist in deze tijden zou het voor de hand liggend kunnen zijn dat de consument niet grijpt naar het duurste op de plank. Hier merkt Sven nog niets van. "Wij hebben niet heel veel last gehad van de huidige crisis, ons aanbod in exclusieve niche merken helpt ons aardig goed door de crisis heen", vertelt hij. "Ik zie juist in deze tijd een zekere groei naar meer exclusieve producten. De consument is steeds op zoek naar iets wat anderen niet hebben. In mijn portefeuille heb ik precies die merken zitten wat de speciaalzaak meer speciaal maakt." "Doordat de exclusieve markt zich aan het uitbreiden is zijn we druk aan het zoeken naar een ander merk. Wij hebben nog zeker de ruimte voor meer exclusieve merken", besluit hij.

Meer informatie:
Sventex
Meidoornlaan 3
5248 AJ  Rosmalen
+31(0)73 521 64 93
info@sventex.nl
www.sventex.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.