Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bestellingen hebben we niet kunnen uitleveren en daardoor lopen we achter'

De Italiaanse producent Fantin pakt zijn productie van metalen meubels weer op na vijf weken. "We hebben vijf weken stil gelegen omdat de Italiaanse fabrieken gesloten waren maar kunnen nu weer verder met het produceren", zo laat Jaco Snip van All2Design, importeur van Fantin voor Nederland, weten. "Bestellingen hebben we niet kunnen uitleveren en daardoor lopen we wel iets achter." 



"Nu de productie weer is gestart kunnen we starten met het produceren van onze nieuwe productielijn, de Frame serie." De frame serie is hoofdzakelijk ontworpen voor buitengebruik.
Frame is de naam van een modulair programma op basis van eilanden waarin plaats is voor koken, spoelen en een oven. Dat is uit te breiden met werktafels, hoge en lage wandkasten en een uitgebreid schappensysteem dat ook geschikt is voor de woonruimte. 


Een kleine greep uit de kleurencollectie van Fantin.

"Net zoals bij onze collega producent (Smeg) uit Italiƫ hebben wij ook een breed kleurenpalet. Onze producten zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld een keuken samenstellen met verschillende kleuren, een eigen Picasso dus." Naast de standaard modellen biedt de keukenfabrikant in overleg maatwerk.

Meer informatie:
Fantin
info@fantin.nl 
www.fantin.nl