Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

'Bestellingen hebben we niet kunnen uitleveren en daardoor lopen we achter'

De Italiaanse producent Fantin pakt zijn productie van metalen meubels weer op na vijf weken. "We hebben vijf weken stil gelegen omdat de Italiaanse fabrieken gesloten waren maar kunnen nu weer verder met het produceren", zo laat Jaco Snip van All2Design, importeur van Fantin voor Nederland, weten. "Bestellingen hebben we niet kunnen uitleveren en daardoor lopen we wel iets achter." "Nu de productie weer is gestart kunnen we starten met het produceren van onze nieuwe productielijn, de Frame serie." De frame serie is hoofdzakelijk ontworpen voor buitengebruik.
Frame is de naam van een modulair programma op basis van eilanden waarin plaats is voor koken, spoelen en een oven. Dat is uit te breiden met werktafels, hoge en lage wandkasten en een uitgebreid schappensysteem dat ook geschikt is voor de woonruimte. 


Een kleine greep uit de kleurencollectie van Fantin.

"Net zoals bij onze collega producent (Smeg) uit Italië hebben wij ook een breed kleurenpalet. Onze producten zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld een keuken samenstellen met verschillende kleuren, een eigen Picasso dus." Naast de standaard modellen biedt de keukenfabrikant in overleg maatwerk.

Meer informatie:
Fantin
info@fantin.nl 
www.fantin.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven