Jeremiah Albinus nieuwe CEO fonQ

Jeremiah Albinus is door de raad van commissarissen van fonQ aangesteld als nieuwe CEO en volgt daarmee per 1 mei Antoine Brouwer op. Jeremiah zat in het directieteam als CMO en is vanaf 2007 werkzaam bij fonQ.Home & living propositie

Albinus is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Antoine heeft fonQ geprofessionaliseerd in mindset en systemen, een grote verhuizing gecoördineerd en een prachtige samenwerking met vtwonen neergezet. Als directieteam zijn we afgelopen jaren een weg in geslagen met enorme potentie: het online startpunt worden in home & living. Samen met mijn collega’s en onze partners ga ik de route voortzetten om alle huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ te geven”. Antoine heeft ervoor gekozen om zijn carrière buiten fonQ voort te zetten en wenst Jeremiah en fonQ heel veel succes.

Juiste kapitein op het fonQ-schip
“Jeremiah is in de afgelopen jaren een drijvende kracht geweest achter de home & living propositie van fonQ. Door zijn strategische blik, verbindende vorm van leiderschap en draagvlak in de organisatie zijn wij ervan overtuigd dat hij de juiste kapitein is op het fonQ-schip”, aldus Ad Scheepbouwer, voorzitter van de raad van commissarissen. 

Het huidige directieteam van fonQ bestaat naast Jeremiah Albinus als CEO, uit Erwin Schröder (CFO) en Michiel von Meyenfeldt (CCO).

Van stagiair naar CEO
Jeremiah Albinus (36) is in 2007 bij fonQ begonnen als stagiair en werd al snel online marketing manager. Vanaf de startup fase heeft hij een leidende rol gespeeld in de strategie van de onderneming, het merk en de ontwikkeling van het marketing-technologie platform. In 2015 is Jeremiah toegetreden tot de directie.

Meer informatie:
fonQ
www.fonq.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.