Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met blik op de toekomst blijft OFYR positief

Ook OFYR blijft niet ongeschonden in deze lastige periode. Desondanks maakt het jonge bedrijf het door middel van creativiteit, flexibiliteit, positivisme en een enorme inzet goed.
"Bij ons gaat het heel erg goed. Net als iedereen zijn wij totaal overvallen door corona en hadden wij ons ingesteld op de donkerste scenario’s. Gelukkig is vooralsnog iedereen gespaard gebleven", vertelt Kelly van Rijsbergen van OFYR.

Tot op heden hebben de doemscenario's zich nog niet bewaarheid. De particuliere doelgroep van het outdoor lifestyle merk heeft inmiddels het besef dat de zomervakantie vermoedelijk thuis zal zijn, waardoor er veel geld wordt geïnvesteerd in de tuin.

OFYR Tabl’O
"Onze nieuwe OFYR Tabl’O buiten tafelgrill voor balkon, terras en tuin blijkt een schot in de roos te zijn. Veel ouders hebben de Tabl’O cadeau gedaan aan hun kinderen in de grote steden", vertelt Van Rijsbergen.



Beurzen
Ze vervolgt: "Daarnaast hebben we enorme bof gehad dat de voor ons belangrijke internationale beurzen Maison & Objet, IMM en Progetto Fuoco begin dit jaar wel zijn doorgegaan, zodat we onze nieuwe producten begin dit jaar nog aan een heel breed vakpubliek hebben kunnen tonen."

Goed weer
Verder is het warme weer, in zowel Nederland als België, van de afgelopen periode een enorme hulp geweest. "De Belgen zijn klaarblijkelijk super creatief met de lock down omgegaan. Ook het feit dat wij vanuit Nederland hebben gedropshipt heeft zeker bijgedragen."

Frankrijk en Duitsland daarentegen, waren zwak door de winkelsluitingen. Toch verwacht OFYR dat op het moment dat de winkels daar opengaan er een enorm inhaaleffect gaat komen.



Blik op de toekomst
Ondanks dat de huidige situatie een groot aanpassingsvermogen en veel flexibiliteit vereist, heeft het bedrijf uit Roosendaal alle vertrouwen dat ze goed door deze crisis heen komen.

"Wij zijn zeer aangenaam verrast dat ondanks ons pas 5-jarige bestaan de kracht van het merk OFYR binnen het buiten koken sterk is gebleken en zich vermoedelijk ten opzichte van concurrentie alleen nog maar meer zal vestigen. Vanzelfsprekend zijn wij onze particuliere klanten zeer dankbaar dat zij zo een hoge waardering voor onze producten hebben."



Korte termijn
De komende 12-24 maanden zijn mogelijk onzekerder omdat vele economieën hard geraakt worden en de vraag rijst in hoeverre “nice to have producten” een bepaalde periode geen prioriteit hebben bij de uitgaven van huishoudens.

Toch blijft OFYR ook op korte termijn optimistisch, omdat ze verwachten dat onder andere Frankrijk en Duitsland een aanzienlijke inhaalvraag verwachten.

Van Rijsbergen vervolgt: "Daarnaast hebben wij met OFYR Tabl’O een sterk ijzer in het vuur. OFYR is een duidelijke disruptor in de markt van buiten koken. Wij denken dat Tabl’O een vergelijkbare disruptor kan worden bij het tafelgrillen en als gourmetten 2.0 een belangrijke positie gaat veroveren."

Meer informatie:
OFYR
info@ofyr.nl
www.ofyr.nl

Publicatiedatum: