Geslaagde eerste handelsdag in ETC Design Center Europe

"Gezien de belangstelling gaan we onderzoeken of we een tweede Trade Day in moeten stellen"

Afgelopen maandag (4 mei) was het voor de interieurprofessional weer mogelijk om de Trade Day in ETC Design Center Europe te bezoeken. Door het coronavirus was dat verschillende weken niet mogelijk. "Ik heb maandag veel blije mensen gezien", laat directeur Len de Koster desgevraagd weten. Veel standhouders slaakten een zucht van verlichting toen bekend werd dat bezoekers weer welkom zijn op de wekelijkse Trade Day, die elke maandag in ETC Design Center Europe plaatsvindt. Om een en ander mogelijk te maken moest de directie wel diverse maatregelen treffen. Wie de reguliere Trade Day wilde bezoeken, diende zich vooraf aan te melden. Per bezoek konden maximaal twee klanten worden toegelaten. Bij de entree was een punt ingericht waar men de handen kon ontsmetten. De bezoekersaantallen werden door de directie gemonitord om tijdig bij te kunnen sturen wanneer dat nodig was.

Hele positieve dag
Volgens directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van het ETC Design Center Europe is het een hele positieve dag geworden. "Het vervelende was dat we vooraf een limiet aan het aantal bezoekers hadden in moeten stellen waardoor we toch een aantal mensen hebben moeten teleurstellen. Gezien de grote belangstelling gaan we dezer dagen onderzoeken of we geen tweede Trade Day in dezelfde week in het leven moeten roepen. Wat verder opvallend was: de bezoekers die maandag kwamen wilden ook echt spullen kopen."

ETC Design Center Europe heeft ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment in huis dat wordt vormgegeven door 120 showrooms op het gebied van interieur en exterieur. Al deze exposanten samen vertegenwoordigen meer dan 500 verschillende merken.

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl
info@etcdesigncenter.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.