Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Luciën Verbaarschot van beddenfabriek Delux Scandinavia:

"Verwachting is dat we deze zomer meer orders krijgen omdat mensen niet op vakantie kunnen"

Delux Scandinavia is ondanks de coronacrisis optimistisch gestemd over de nabije toekomst. Luciën Verbaarschot, verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux, ziet de komende maanden dan ook hoopvol tegemoet. "We denken dat we deze zomer meer orders gaan krijgen, omdat mensen niet op vakantie mogen of kunnen en dus hopelijk het geld uit gaan geven aan meubels en bedden", voorspelt Luciën.

"Delux Scandinavia staat voor een heerlijk Scandinavisch slaapcomfort. Het is niet alleen een slimme woordkeuze, maar het verbergt een simpele waarheid; in Scandinavië slapen ze in bed, niet er op", zo vat Luciën Verbaarschot de filosofie samen van het bedrijf waar hij voor de volle 100% achter staat.
"Technische knowhow, hoogwaardige materialen en een modern machinepark; Delux is een beddenfabriek gericht op het leveren van het best mogelijke slaapcomfort", geeft hij aan.Maar het bedrijf, dat in Estland staat, heeft ook te maken met de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen om dit verschrikkelijk virus te stoppen. "Bij ons als productiebedrijf hebben we ook maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan. Zo hebben we nu een aparte ingang en uitgang per afdeling en een verplichte loop in de fabriek zodat mensen zo min mogelijk met elkaar in aanraking kunnen komen. Ook draagt iedereen mondkapjes en handschoenen en wordt alles goed gereinigd voordat het ingepakt wordt en uiteraard ook voordat het de vrachtwagen in gaat."

Merken jullie (grote) verschillen in en buiten Nederland?
Luciën: "Maatregelen worden uiteraard in heel Europa genomen en daarin zijn best wel verschillen waar te nemen, van verplichte sluiting van winkels in België en mensen die verplicht binnen moeten blijven in verschillende landen tot nagenoeg geen maatregelen in Zweden en alles daartussen."

Bij Delux Scandinavia werkt nagenoeg al het personeel dat normaal op kantoor zit nu vanuit huis. "En elke dag is er iemand fysiek aanwezig op het kantoor per land waar we leveren. Dit gaat netjes via een mooi schema: per toerbeurt."

Hoe staat het met de productie? Heeft Delux Scandinavia (Benelux) nog voldoende voorraad?
"Uiteraard merken ook wij dat er minder orders binnen komen, maar dit biedt ons wel andere mogelijkheden, zoals investeren in het verder optimaliseren van deze productie."

Verwacht Delux Scandinavia een terugval in de omzet?
"Zeker, maar we denken wel dat deze te overzien is."

Hoe ziet Delux Scandinavia de toekomst?
"Voor de nabije toekomst denken we dat we deze zomer meer orders gaan krijgen, omdat mensen niet op vakantie mogen of kunnen en dus hopelijk het geld uit gaan geven aan meubels en bedden."

Hebben jullie nog iets bedacht dat voor een extra omzetimpuls zorgt of gaat zorgen?
"We zijn op dit moment in gesprek met ons salesteam wat te doen als de crisis achter de rug is. Dus dat wordt vervolgd", besluit Luciën.

Meer informatie:
Delux Scandinavia
www.delux.fi

Verkoop Benelux:
Luciën Verbaarschot
Tel: +31 628337464
Lucien.verbaarschot@delux.fi


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven