'Dekton Slim XGloss biedt hoogglans afwerking'

Cosentino blijft innovatie en onderzoek als drijfveer inzetten voor al haar merken en producten. Een van de nieuwste ontwikkelingen is Dekton Slim, een plaatmateriaal met de bijzondere technische en mechanische eigenschappen van Dekton gecombineerd met een dikte van slechts 4 mm en een veel lager gewicht. Een ontwikkeling die de toepassingsmogelijkheden verruimt en gebruik en installatie vergemakkelijkt.

Dekton Slim is verkrijgbaar in 19 kleuren, in zowel matte als XGloss gepolijste varianten. Verschillende looks met de meest verfijnde afwerkingen en structuurrijke tonen van Dekton, die de belangrijkste ruimtes van het huis op een prachtige manier kunnen aankleden. Van glanzende natuurlijke kleuren als Natura18, Halo, Arga en Bergen voor een verfijnde stijl tot meer industriële kleuren als Trilium, Laos, Lunar en Bromo en klassiekers als Aura15 en Edora. 

Het resultaat is een technologisch geavanceerd en uniek materiaal dat een unieke dunheid combineert met zowel stoere matte afwerkingen en bladen met een prachtige en spectaculaire kristalglans.

Dekton Slim heeft een revolutie teweeggebracht in de architectuur en ontwerpwereld. De hardheid, hoge weerstand tegen krassen en vlekken, lage wateropname en productie in grote platen gecombineerd met een uitgebreid en prachtig kleurenaanbod, maakt Dekton Slim de perfecte keuze voor de bekleding van meubilair, deuren of grote panelen, voor zowel nieuwe constructies als renovaties. Dekton Slim is inmiddels onderscheiden met diverse designprijzen.

Dekton Slim-kleuren
Halo (XGloss Solid-collectie), Natura18 (XGloss Natural-collectie), Bergen, Arga (XGloss Stonika-collectie), Sirius, Zenith (Solid-collectie), Nayla, Aura15, Opera, Edora, Sasea, Kovik, Sirocco, Bromo, Kelya (Natural-collectie), Lunar, Kreta, Trilium en Laos (Industrial-collectie).

www.cosentino.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.