Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand voorkomen met een vaas

Brand. Het is iets waar we liever niet aan denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig zijn er een paar simpele maatregelen om brand te voorkomen. Of als het dan toch mis gaat, de schade zoveel als mogelijk beperken. Omdat een brandblusser plaatsen niet echt mooi is in het interieur heeft Ronest Safety hier een oplossing voor bedacht (met behulp van Samsung).



"Het is een vaas die gevuld kan worden met vrolijke bloemen om daarmee het interieur op te fleuren en tevens een blusapparaat is", aldus Ronald Oosterbaan van Ronest Safety. "Zo een vaas is altijd bij de hand in geval van die beginnende brand. Dus… bij een beginnende brand gewoon grijpen en gooien naar de brandhaard. En er is een hoop ellende en verdriet bespaart."



"Er is al veel vraag naar de vaas, vooral bij de horeca alleen staat dit nu op een laag pitje door de coronacrisis. We hopen na de crisis het product nog meer onder de aandacht te brengen bij onze klanten en demonstraties te geven", besluit Ronald.

Meer informatie:
Ronest Safety
info@ronest.com 
www.ronest.nl