Het Lichtlab introduceert nieuwe collectie waarbij driehoekvorm centraal staat

Het Lichtlab introduceert een nieuwe hanglamp. Bij deze geometrische TRIGAMI collectie staat de gelijkzijdige driehoek centraal. Door de sterke eigenschappen van de driehoekvorm is het een vorm binnen de architectuur dat wordt gebruikt als fundament. De collectie is hierop geïnspireerd en ontwerpster Sabine heeft deze techniek op een vernieuwende manier toegepast. Door deze bijzonder sterke wiskundige vorm te vouwen door middel van de origami techniek ontstaat er een vernieuwend verlichtingsobject. Het materiaal van de TRIGAMI collectie is keramiek, een duurzame oplossing en kan volledig worden hergebruikt.

TRIGAMI is leverbaar in 5 kleuren. Let op: keramiek is een natuurlijk materiaal, elk product is anders. Veranderingen van kleur en vervorming is inherent aan het materiaal.

De keramieken lampenkappen worden gemaakt bij Cor Unum.
Cor Unum is een keramisch atelier in ‘s-Hertogenbosch waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers wordt vervaardigd. Cor Unum – letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals. Allen delen ze één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan eraan bijdragen de wereld iets mooier te maken.

Over Lichtlab
“Het juiste licht maakt alles bijzonder.” Dat is de overtuiging van Lichtlab. Vanuit die gedachte creëren ze een bijzondere collectie lampen. De lampen worden in het lab in Nederland ontworpen en geproduceerd, op geheel eigen wijze: Of het nou retro materialen zijn, of de laatste 3D print technieken. In de winkel van de Inrichterij Dordrecht is een selectie Lichtlab verlichting te bekijken, andere Lichtlab producten zijn ook bij ons te bestellen.

Meer informatie:
Het Lichtlab
info@hetlichtlab.nl
www.hetlichtlab.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.