Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cilo Design start private shopping | Linea Light Group hervat productie | Inkoopcentra weer open | Falmec herstart productie | Drie tips van Femke Furnee om positief te blijven | MIFF naar 2021

Vandaag de volgende corona-updates in de woon- en interieurbranche:

1. Cilo Design start met private shopping
2. Linea Light Group hervat productie
3. Inkoopcentra weer open
4. Falmec herstart deels van de productie 
5. Drie tips van Femke Furnee om positief te blijven 
6. MIFF verplaatst naar 2021
7. CRE8 lanceert handgel display

1. Cilo Design start met private shopping
De Nederlandse woonwinkel Cilo Design laat weten dat het voor haar klanten mogelijk is om aan private shopping te doen. Dit laten ze weten via een video aan haar klanten en relaties:


2. Linea Light Group hervat productie
De Italiaanse verlichtingsfabrikant start vandaag (maandag 4 mei) de productie weer op in haar fabrieken.

"We hebben de afgelopen weken al de nodige maatregelen genomen toen het bedrijf (ondanks de nationale lockdown) zijn activiteiten kon voortzetten, dankzij een speciale vergunning van de overheid.

Voor onze commerciële dienst zullen de werkzaamheden worden voortgezet in overeenstemming met het ministerieel besluit.

Ook al komen we van huis uit, onze mannen zijn altijd dicht bij u geweest! Dankzij de technologie hebben we onze ondersteunings- en opleidingsactiviteiten kunnen voortzetten, door het organiseren van webseminaries over onze laatste nieuwigheden en presentaties van de meest relevante producten."

3. Inkoopcentra weer open

De Woonindustrie gaat vandaag (4 mei) weer van start met de Marketdays, waarbij zij de bezoekersaantallen gaan monitoren. "In deze bijzondere periode vragen wij u om uw bezoek vooraf in te plannen rechtstreeks bij een exposant of bij De Woonindustrie", vertelt een woordvoerder. Ze zetten de Marketdays voort met de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM. Lees hier verder.
Evenals De Woonindustrie heeft ook ETC in Culemborg vandaag haar deuren weer geopend voor bezoekers.

4. Falmec herstart deels van de productie 
Falmec, de Italiaanse fabrikant van afzuigkappen en afzuiging in kookplaten maakt deze week een herstart met de productie. Zowel in de fabriek als op het kantoor in Vittorio Veneto heeft zij de nodige maatregelen doorgevoerd zodat de medewerkers veilig hun werk kunnen doen en Falmec weer kan leveren aan haar klanten.

5. Drie tips van Femke Furnee om positief te blijven 
Femke Furnee, eigenaar en oprichter van meubel- en accessoiremerk FEST geeft drie tips om positief te blijven in deze periode.
1. Maak tijd voor de dingen waarvan je houdt;
2. Stop met het volgen van het nieuws over corona;
3. Neem dagelijks en telefoonvrij moment.

Lees hier het hele artikel van Femke.

6. MIFF verplaatst naar 2021
De Malaysian International Furniture Fair, de grootste beurs met betrekking tot de meubelindustrie in Zuidoost-Azië, is verplaatst naar 2021. Dit laat de organisatie weten in een persbericht aan haar relaties. De nieuwe data voor de beurs hebben zij gelijk bekend gemaakt, 8-11 maart 2021. De beurs wordt zoals ieder jaar gehouden in  het Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC) en Putra World Trade Centre (PWTC). 

7. CRE8 lanceert handgel display

Een veilige werkomgeving is één van de grootste prioriteiten in de huidige maatschappij. Jorien Jansen van CRE8 heeft speciaal voor op kantoor een display ontworpen voor handgel. Dit in samenwerking met handgeldisplay "De Covid-19 pandemie belemmert de verkoop in o.a. de fysieke winkels maar geeft tegelijkertijd ruimte voor creativiteit en innovatie. Sinds de coronacrisis is het van essentieel belang dat we zowel thuis als buitenshuis extra aandacht aan hygiëne besteden", aldus Jorien.

Bekijk hier de corona-updates van vrijdag 1 mei 

T I P S  of  T O P S?
Mail onze redactie of bel +31 (0)166 698 233